loader
Joulu

Pehmein askelin

10,90 €

Joulun toivotuin lahja jalkojen hoitoon tuo hetkessä helpotuksen kuiville jaloille ja halkeileville kantapäille. Tehokkaat tuotteet tekevät jaloista ihanan pehmeät ja hyvinhoidetut.

Väliaikaisesti loppuunmyyty. Palaa alustavasti myyntiin v 49.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Pehmeät jalat lahjaksi

Joulupakkaus Pehmein askelin kätkee sisäänsä talven parhaimmat tuotteet jalkojen hoitoon: Karbamidi jalkavoiteen ja Karbamidipuikon. Tuotteiden tehoaineena toimii karbamidi, jonka ansiosta karheimmatkin jalat muuttuvat ihanan pehmeiksi ja hyvin hoidetuiksi.

Karbamidi jalkavoiteen ja Karbamidipuikon ansiosta kuivan karheat jalat ja halkeilevat kantapäät ovat historiaa. Uskomattoman tehokkaat tuotteet tekevät ihosta hyvin hoidetun ja miellyttävän tuntuisen. Tuotteiden sisältämä karbamidi parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutensa ja tekee ihosta erittäin pehmeän.

Jalkavoide kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa lainkaan tahmaisen tuntuiseksi. Tuotteen sisältämät kasviperäiset öljyt ja glyseriini kosteuttavat ihoa tehokkaasti samalla, kun rauhoittava allantoiini hoitaa ja edistää pienten haavatumien paranemista.

Karbamidipuikko on ainutlaatuinen täsmätuote erittäin kuiville ja halkeileville kantapäille. Tuote on pakattu kätevään pakkaukseen, josta sitä on helppo ja vaivaton annostella suoraan kuivien kohtien päälle käsiä tahraamatta. Karbamidipuikon aktiiviset ainesosat hoitavat ja pehmittävät ihoa tehokkaasti. Tuote sisältää myös suojaavaa ja rauhoittavaa allantoiinia sekä ihoa hoitavaa pantenolia.

Talven toivotuin jalkojen hoitoon tarkoitettu lahja, joka tuo helpotusta hetkessä!

Joulupakkaus Pehmein askelin sisältää:

Karbamidi jalkavoide, 150 ml, hajustamaton

Karbamidipuikko, 25 g, hajustamaton

Käyttöohje
Jalkavoide: Levitä puhtaisiin jalkoihin ja anna imeytyä. Karbamidipuikko: Levitä tuotetta suoraan pakkauksesta halkeileviin ja kuiviin kantapäihin tai muihin kuiviin ja halkeileviin ihoalueisiin, kuten esimerkiksi kyynärpäihin.
Hajusteet
Hajustamaton

CARBAMIDE FOOT CREAM, Aqua, Urea, Olus Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Ethylhexyl Stearate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, CARBAMIDE HEEL STICK, Aqua, Urea, Propylene Glycol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Allantoin, Panthenol, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!