loader
series logo

Jalkavoide

8,50 € / 200 ml

Kovettumien hoito jaloista sujuu tällä pehmentävällä jalkavoiteella! Voide hoitaa kuivat jalat ja kosteuttaa halkeilevaa jalkapohjien ihoa. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja kasvipohjaisia öljyjä. Eukalyptus ja piparminttuöljy tekevät ihon raikkaaksi.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Kovettumien hoito jaloista pehmentävällä jalkavoiteella

Kuivat jalat tarvitsevat erityistä huolenpitoa. Monet meistä kärsivät karheista kantapäistä ja kovettumista. Kovettumien hoito jaloista vaatii oikeat tuotteet. Classic-sarjan Jalkavoide pehmentää ja auttaa hoitamaan kuivaa ja halkeilevaa jalkapohjien ihoa. Voide on riittävän rasvainen (37 %) ja sisältää kasvipohjaisia öljyjä ja tehokosteuttavaa glyseriiniä. Piparminttuöljy ja eukalyptus saavat jalat tuntumaan raikkailta voitelun jälkeen. Kuivat jalat kiittävät!

Hiero jalkarasvaa puhtaisiin ja huolellisesti kuivattuihin jalkoihin, kynsinauhoja unohtamatta. Nosta jalat koholle ja nauti! Virkistämällä jalkojasi autat itseäsi pysymään pirteänä pitempään.

Tarkoitus
Jalkojen hoitoon.
Käyttöohje
Hiero runsaasti voidetta jalkoihin.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Olus Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Oil, Behentrimonium Methosulfate, Triethyl Citrate, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Dimethiconol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Linalool, Sodium Sulfate, CI 42051

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Jo vuosia sitten todennut, että tämän parempaa jalkavoidetta ei ole olemassakaan! Pitää mun jalkapohjistani kovettumat poissa, jos vaan joka pesun jälkeen sivelen tätä jalkoihini. ja vähentää täten jalkapohjieni raspaamista. Hyvän tuoksuinen, ja todellakin rentouttaa jalkojani kun tätä laitan pesun jälkeen. Pitää myös tehokkaasti jalkahien hajun loitolla.

Todella hyvä jalkavoide.

Aivan paras jalkavoide! Muita jalkavoiteita en enää osta. Pitää jalat todella pehmeinä. Jalkahoito, kovettumien poisto ja sen jälkeen tätä iltaisin jalkoihin, niin muuta hoitoa ei enää tarvitse.. Iho pysyy hyväkuntoisena ja pehmeänä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuntuu mukavalta ja virkistävältä, mutta ei pehmennä jalkapohjien kovettumia lainkaan. (Karbamidivoide toimii paremmin!)

Suosittelen kokeilemaan jollei ole vielä tuttu tuote. Tekee jaloista ihanan pehmeät...kun vaan muistat laittaa.

Lataa lisää