loader

Jalkavoide

3042

Kovettumien hoito jaloista sujuu tällä pehmentävällä jalkavoiteella! Voide hoitaa kuivat jalat ja kosteuttaa halkeilevaa jalkapohjien ihoa. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja kasvipohjaisia öljyjä. Eukalyptus ja piparminttuöljy tekevät ihon raikkaaksi.

8,50 € 7,22 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kovettumien hoito jaloista pehmentävällä jalkavoiteella

Kuivat jalat tarvitsevat erityistä huolenpitoa. Monet meistä kärsivät karheista kantapäistä ja kovettumista. Kovettumien hoito jaloista vaatii oikeat tuotteet. Classic-sarjan Jalkavoide pehmentää ja auttaa hoitamaan kuivaa ja halkeilevaa jalkapohjien ihoa. Voide on riittävän rasvainen (37 %) ja sisältää kasvipohjaisia öljyjä ja tehokosteuttavaa glyseriiniä. Piparminttuöljy ja eukalyptus saavat jalat tuntumaan raikkailta voitelun jälkeen. Kuivat jalat kiittävät!

Hiero jalkarasvaa puhtaisiin ja huolellisesti kuivattuihin jalkoihin, kynsinauhoja unohtamatta. Nosta jalat koholle ja nauti! Virkistämällä jalkojasi autat itseäsi pysymään pirteänä pitempään.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Jalkavoiteet

Tarkoitus: Jalkojen hoitoon.

Käyttöohje: Hiero runsaasti voidetta jalkoihin.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Olus Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Oil, Behentrimonium Methosulfate, Triethyl Citrate, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Dimethiconol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Linalool, Sodium Sulfate, CI 42051

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
Heli-Maria L. 24.05.2021

Niin raikas tuoksu ja todella tehokas voide pitämään jalat pehmeinä :)

reviewer avatar
Kaarina K. 08.09.2020

Jo vuosia sitten todennut, että tämän parempaa jalkavoidetta ei ole olemassakaan! Pitää mun jalkapohjistani kovettumat poissa, jos vaan joka pesun jälkeen sivelen tätä jalkoihini. ja vähentää täten jalkapohjieni raspaamista. Hyvän tuoksuinen, ja todellakin rentouttaa jalkojani kun tätä laitan pesun jälkeen. Pitää myös tehokkaasti jalkahien hajun loitolla.

reviewer avatar
Eeva-Liisa T. 31.08.2020

Todella hyvä jalkavoide.

reviewer avatar
Satu K. 30.08.2020

Aivan paras jalkavoide! Muita jalkavoiteita en enää osta. Pitää jalat todella pehmeinä. Jalkahoito, kovettumien poisto ja sen jälkeen tätä iltaisin jalkoihin, niin muuta hoitoa ei enää tarvitse.. Iho pysyy hyväkuntoisena ja pehmeänä.

reviewer avatar
Anna C. 04.07.2020

Tuntuu mukavalta ja virkistävältä, mutta ei pehmennä jalkapohjien kovettumia lainkaan. (Karbamidivoide toimii paremmin!)