loader
Uusi

Puhtautta Pohjanmaalta -setti

9,90 € / 200 ml + 500 ml

Dermosil & Kyrö Distillery Company – uniikki yhteistyö hyvinvointisi eteen. Kyrön Käsidesihuuhteen puhtautta ja Sensitive Extran hoitavaa pehmeyttä käsillesi kompaktissa paketissa. Pysy terveenä!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Käsihygienian tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Käsidesien tämän hetken huutavaan pulaan vastasi Kyrö Distillery Company aloittamalla oman käsien desinfiointiaineen, Kyrön käsidesihuuhteen, valmistuksen. 

Jatkuva pesu ja desinfiointi kuitenkin kuivattaa käsien ihoa, joten löimme hynttyyt yhteen Kyrö Distilleryn kanssa ja lisäsimme käsidesihuuhteen kaveriksi parhaan kosteuttavan käsivoiteemme – Dermosil Sensitive Extra voide auttaa huolehtimaan käsien ihon kosteutuksesta. Näin syntyi uniikki yhteistyö Pohjanmaalta puhtaiden ja pehmeiden käsien puolesta! Yhteisen hyvän vuoksi setillä on edullinen pakettihinta. Tuotteen tarkoituksena on tuottaa työtä ja terveyttä! 

Kyrön käsidesihuuhde auttaa käsihygienian säilyttämisessä käsienpesujen jälkeen ja niiden välissä. Käsidesihuuhde on hygieeninen käsienpuhdistusaine, joka ei vaadi huuhtelua. Hajusteeton ja väriaineeton tuote sisältää etanolin lisäksi kosteuttavaa glyseriiniä.

Sensitive Extra voide on erikoisvoide kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %, joten se on täydellisen hoitava käsien desinfioinnin jälkeen ja se sopii koko perheen iholle. Extra voide on käsien lisäksi koko vartalolle soveltuva voide kuivan ihon kosteutukseen.  

Pese kädet normaalisti saippualla ja kuivaa hyvin. Annostele Kyrön käsidesihuuhdetta käsiisi ja hiero huolellisesti sormenpäihin, kynnen alusiin, sormien väleihin ja peukaloihin kunnes kädet ovat kuivat. Tuotteessa on kierrekorkki ja korkin alla säännöstelijä, jotta pullo ei tyhjene kerralla. Hiero lopuksi käsiin Sensitive Extra voidetta ja anna imeytyä.

Kyrön käsidesihuuhde (500 ml):
Etanoli 72 %. Biosidi.
Sisältää: Etanoli (72%), Vesi, Glyseriini.

Warnings.png

VAARA

Helposti syttyvä neste ja höyry.
Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Säilytä tiiviisti suljettuna.
Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

 

Tarkoitus
Setti käsien desinfiointiin ja käsien ihon kosteutukseen
Käyttöohje
Pese kädet normaalisti saippualla ja kuivaa hyvin. Annostele Kyrön Käsidesihuuhdetta käsiisi ja hiero huolellisesti sormenpäihin, kynnen alusiin, sormien väleihin ja peukaloihin kunnes kädet ovat kuivat. Hiero lopuksi käsiin Sensitive Extra voidetta ja anna imeytyä.
Hajusteet
Hajustamaton

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Käsidesissä hyvän näköinen pullo! Kivaa brändien välistä yhteistyötä! Käsidesi on helppo hieroa käsiin, on juoksevaa ja kuivuu nopeasti. Ei jää tahmaisia käsiä.

Tänään tuli setti, ja mulla ei ole korkin alla mitään säännöstelijää?

Onko tuote nyt 400 ml vai 500 ml? Kaupassa oli vastaavaa tuotetta Kyrön tekemänä ja se pullo oli 400 ml. Voisiko asiakaspalvelu vastata?

Hinta-laatusuhde 10- Miinusta pullon annostelijasta, meinaa tosiaan valua pitkin pullon kylkeä. Tässä nyt kun on kaupassa käydessä lätrännyt jos jonkinlaisilla tuotteilla niin tämä käsidesi on heittämällä paras kaikista tähän astisista! Ei jätä ollenkaan tahmeaa tunnetta kuten moni muu tuote tekee. Hienoa yhteistyötä!

Saamassani pullossa lukee 500ml, samaten kuin etusivun kuvassa olevassa pullossa. Kaadan pullosta nestettä ihan normaalilla tyylillä eikä mulla ainakaan valuttele pitkin pulloa.

Lataa lisää