Tyrnisaippua

3,20 € / 110 g

Kasviöljypohjainen, kosteuttava palasaippua koko vartalolle. Sisältää ihoa kevyesti kuorivaa, aidoista tyrnimarjoista saatavaa marjarouhetta. Myös osa tuoksusta ja väristä tulee aidoista tyrnimarjoista.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Marja
Tuotteesta

Berry therapy -sarjan Tyrnisaippua on tuote, jonka hellävaraisena kuorinta-aineena toimi luonnon aito tyrnirouhe. Kuivatuista tyrnin marjoista muodostuva rouhe kuorii hellästi ihon pintaa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

Tyrnisaippua koostuu kasviöljypohjaisista kosteuttavista ainesosista ja sisältää lanoliinia, joka lasketaan eläinperäiseksi ainesosaksi.

Saippuan vaikuttavina aineina toimivat tyrnirouhe ja kosteuttava glyseriini. Tyrnimarjat antavat palasaippualle hehkuvan energistä väriään ja tuovat tuotteeseen aavistuksen verran tyrnin luonnollista tuoksua.

Tyrnisaippua on kooltaan reilu ja siksi riittoisa tuote koko perheen käyttöön. Pehmeästi vaahtoava Tyrnisaippua soveltuu vartalon ja käsien pesuun.

Tuote kuului ennen Berry Therapy -sarjaan, mutta löytyy nykyään Spa & Sauna -tuotteiden joukosta. 

Tarkoitus
Vartalon ja käsien pesuun.
Käyttöohje
Pese kosteutettu iho saippualla ja huuhtele.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Ceteareth-25, Aqua, Glycerin, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Cellulose Gum, Hippophae Rhamnoides Extract, Lanolin, Parfum, CI 11680, CI 12490

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Oikein hyvä saippua, mutta tuoksuu lenkkimakkaralta! :)

Toivoisin vegaanista palasaippuaa - ja muutenkin lisää vegaanisia ja ekologisia tuotteita, joissa ekologisuus olisi huomioitu myös pakkauksissa.

Suosikkisaippua, mukava tuoksu ja sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Olen käyttänyt tätä saippuaa aika kauan ja se on paras saippua mitä olen käyttänyt. Käytän tätä suihkusaippuana ja se huuhtiutuu pois hyvin eikä sitä jää iholle. Miellyttäävä tuoksu:-)

Mieheni suosikkisaippua, mutta kaipaamme mekin tervasaippuaa takaisin valikoimiin.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml