Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Käsien tehokkaaseen pesuun keittiössä. Ei vaahtoa runsaasti, joten se on helppo huuhdella käsistä pois. Sisältää luonnollista sitrusöljyä, joka poistaa käsistä esimerkiksi kalan ja sipulin hajua.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Refill
Tuotteesta

Keittiökäsisaippua sopii käsien tehokkaaseen pesuun keittiöaskareiden lomassa. Tuote sisältää sitrusöljyä, joka poistaa esimerkiksi kalan ja sipulin hajun.

Tuote on vegaaninen.

Dermosil täyttöpussit ovat tilavuudeltaan 500 ml ja niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpussin voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia. Tuote löytyy pumppupullosta tuotenumerolla ja -nimellä 3037 Keittiökäsisaippua.

Jos saippuaa tippuu tiskipöydälle tai muille ruostumattomille teräspinnoille, huuhtele saippua pois.

Tarkoitus
Käsien pesuun ruoanlaiton yhteydessä.
Käyttöohje
Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan Dermosil Keittiökäsisaippuan pulloon. Pese kädet saippualla ja huuhtele.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Alcohol Denat., Glycerin, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Parfum, Laurylamine Dipropylenediamine, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Polyquaternium-10 , Limonene, Citral, Benzyl Benzoate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Melkein joka tilauksessa (tai joka toisessa) lähtee täyttöpussi mukaan. Parasta keittiösaippuaa ikinä ja mukavaa, kun ei tarvitse aina uutta pumppupulloa ostaa.

Pieni määrä riittää puhdistamaan kädet keittiössä, riittoisa siis :)

On ollut suosikkituote jo vuosia. Puhdistaa hyvin kädet. Myös kalan hajun. Hyvä että on saatavilla täyttöpussi.

Käytössä jo vuosia. Laadukas ja hellävarainen saippua. Tilaan aina täyttöpussin, tämä yksi pienistä asioista vähentääkseeni hiilijalanjälkiä. Tämä saippua kotona sekä mökillä👍

Todella hyvä keittiösaippua, tällä saa käsistä pois myös todella voimakkaan kalan hajun! Luottotuote!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Salvia Keittiökäsisaippua

6,70 € / 500 ml