loader
series logo

Likaisten käsien saippua

6,50 € / 500 ml

Tehokas ja riittoisa saippua puhdistaa kädet perusteellisesti esimerkiksi puutarha tai korjaustöiden jälkeen. Kasviöljypohjainen, kosteuttavaa glyseriiniä sisältävä saippua ei kuivata ihoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Multasormi rakastaa puutarhassa puuhailua ja remonttireiska huoltotöitä. Aikaansaannokset näkyvät paitsi tehtynä työnä myös likana käsissä. Kodin puuhailijoita varten Dermosil-valikoimassa on Likaisten käsien saippua. Se irrottaa lian, mutta pitää huolta ihosta.

Likaisten käsien saippua on tehokas saippua käsien perusteelliseen puhdistukseen. Riittoisaa saippuaa on kätevä annostella pumppupullosta.

Saippua sisältää puhdistavia tensidejä, jotka tässä saippuassa ovat tavallista tehokkaammin puhdistavia. Likaisten käsien saippua on kuitenkin mieto, kasviöljypohjainen saippua, joka ei kuivata ihoa. Se sisältää mm. ihoa kosteuttavaa glyseriiniä.

Koostumukseltaan Likaisten käsien saippua on voidemaista, mikä vahvistaa likaa irrottavaa ominaisuutta. Koostumus on tuttu suositusta Dermosil Voidesaippuasta.

Tuoksu muistuttaa vastapestyä, puhtaan raikasta pyykkiä. Riittoisa 500 ml:n koko ja kätevä pumppuannostelija tekevät tuotteesta käytännöllisen käsisaippuan kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan tehokasta saippuaa. Tavallisten pesutilojen lisäksi saippuan voi sijoittaa vaikkapa autotallin lavuaarin reunalle tai mökille. Tehokas saippua sopii kaikkien puuhailijoiden käyttöön!

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Tehokkaampi saippua käsien perusteelliseen puhdistukseen. Sopii esim. puutarha- tai korjaustöiden jälkeiseen käsien puhdistukseen.
Käyttöohje
Annostele saippuaa pumppupullosta, hiero käsiin ja huuhtele vedellä.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Coconut Acid, Oleic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Cocamide DEA, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauric Acid, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Sodium Chloride, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paras saippua ja puhdistaa kädet tehokkaasti kuivattamatta ihoa! Jopa miehen öljyiset kädet auton laittelun jälkeen puhdistuvat tämän avulla. Miehelläni on yliherkkä iho, mutta tämä saippua toimii hänellekin luottotuotteena.

Tuoksu on pistävä ja epämiellyttävä - makuasioista ei voi kiistellä, joten varmaan voi jonkun mielestä olla ihan ok. Tilasin (onneksi vain yhden pullon) kuvauksen "tuoksu muistuttaa vastapestyä, raikasta pyykkiä.." perusteella; no ei nyt ihan pidä paikkaansa tuo vertaus. Täytyy toivoa, että mahdollinen ilkeä korona-viruskin inhoaa tuota saippuan hajua niin paljon, että katsoo parhaaksi huuhtoutua kipin kapin viemäriin ja uida mahdollisimman kauas moisesta hajusta.. Onneksi tilasin samalla kertaa myös oikeasti hyväntuoksuisia käsisaippuoita.

Hienoa, että purkki on vaihtunut mustaksi :)

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuote itsessään erinomainen. Mutta ikäväkseni tilattuamme tätä lisää, huomasimme toimituksen jo tultua että ennen valkoinen pullo on muuttunut mustaksi. Erittäin huono asia (kuten kaikki mustat pullonne) varsinkin kun ei ole saatavilla täyttöpussia! Muovinkeräykseen ei voi laittaa koska muovinlajittelukoneet ei tunnista mustaa muovia, eikös näin ole? Sen vuoksi elintarviketeollisuuskin luopuu hiljalleen mustan muovin käytöstä. Te nähdäkseni olette vain lisänneet...? Jätän ostamatta jatkossa koska tällä asialla on iso merkitys. Täyttöpussin tulo valikoimiin auttaisi edes hieman.

Täyttöpussin kannalla minäkin. Musta pullo on tyylikäs ja saippua aivan loistava pesuteholtaan.

Lataa lisää