loader

Kaura Käsisaippua täyttöpussi

5,20 € / 500 ml

Kaura Käsisaippua puhdistaa kädet tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Käsisaippua sisältää aitoa, ihoa hoitavaa suomalaista kauraa. Täyttöpussi on aina ympäristöystävällinen valinta!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Refill
Tuotteesta

Ylellinen Dermosil Kaura Käsisaippua sisältää aitoa kotimaisesta kaurasta valmistettua erittäin hienojakoista kaurajauhoa. Sen sisältämä beetaglukaani auttaa kosteuttamaan ihoa, vähentämään ihoon syntyviä juonteita ja ryppyjä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.
Saippua sisältää myös kauranjyvästä saatavaa öljyä. Öljy sisältää runsaasti omega-3 ja -6 -rasvahappoja, antioksidantteja ja ihoa suojaavia keramideja. Kauran siemenöljy kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa vahvistamaan ihoa.
Tuotteessa on puhtaan raikas Hypoparfum®-tuoksu, jossa on aavistus hedelmien keveyttä.
Hienojakoinen kaurajauho saattaa sisältää gluteenia. Tuote on vegaaninen.
Täyttöpussin tilavuus on 500 ml, joten saat siitä kaksi täyttöä Kaura Käsisaippuan pulloon. Täyttöpussissa on auki kierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.
Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.
Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa. Täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. 

Tarkoitus
Täyttöpussi Kaura Käsisaippuan pullolle.
Käyttöohje
Puhdista Kaura Käsisaippuan tyhjäksi käytetty pullo ja anna sen kuivua ennen kuin täytät pullon uudelleen täyttöpussista. Käytä tuotetta tavalliseen tapaan pullon täytön jälkeen.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycereth-2 Cocoate, Avena Sativa Kernel Flour, Parfum, PEG-4 Rapeseedamide, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Avena Sativa Kernel Oil, Polyquaternium-10, Cocamide MEA, Laureth-10, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan ihana käsisaippua! Miellyttävä tuoksu ja koostumus!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Muuten ihana saippua koostumukseltaan, mutta tuoksu on valitettavasti meidän perheelle liian voimakas. Harmi, tämä kun ei kuivata käsiä ja on muutenkin suorastaan ylellisen tuntuista.