loader
series logo

Vitamin E Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Raikkaan roosanpunainen käsisaippua usein toistuvaan käsien pesuun. Sisältää ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia ja glyseriiniä. Saippuassa on pehmeän raikas Vitamin E -sarjan Hypoparfum®-tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Ihastuttavan roosanpunainen Vitamin E Käsisaippua on riittoisa saippua usein toistuvaan käsien pesuun. Saippua sisältää kosteuttavaa E-vitamiinia ja tuoksuu pehmeän raikkaalle Vitamin E -tuoksulle.

Vitamin E Käsisaippua on mieto saippua, joka sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja E-vitamiinia. E-vitamiini toimii antioksidanttina, joka suojaa ihoa ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja edistää ihon kykyä säilyttää kosteuden.

Saippuassa on miellyttävä Vitamin E -sarjan tuotteiden tuoksu, joka tekee kädet pesun jälkeen raikkaan tuntuisiksi.

Tuote on vegaaninen.

Vitamin E Käsisaippua on koostumukseltaan hieman ohuempaa kuin Käsisaippua Extra tai Saksanpähkinäkäsisaippua. 

Tuotteesta löytyy myös kätevä täyttöpussi.

Tarkoitus
Käsien pesuun.
Käyttöohje
Pese kädet saippualla ja huuhtele vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Sodium Benzoate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, CI 45100

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana pullo sisustaa samalla wc:n :)

Kävin kylässä tutun luona ja rakastuin tuoksuun ja väriin. Tuoksu on erittäin naisekas. Onneksi on myynnissä täyttöpussissa.

Todella hyvää Vitamin E -laatua. Isompi pullo on mieluisa, ja onhan saippua todella kaunis kylpyhuoneessa!

Vitamin E -tuotteet ovat kaikki hyviä

Ihana saippua. Vuosia jo käyttäneenä edelleen pidän tuotteesta kovasti. Mutta nyt miinusta tulee uudesta putellista. Se on toki nätti, mutta nyt kun kaula ja kierreosa on kirkas, näkyy jousitus läpi. Kun se ruostuu, näkyy se rumasti. Näyttää kovin epäsiistiltä. Kun ei sitä oikein sieltä sisältä saa pestyäkään. Lisäksi hopeoitu pullon tekstitys ja Dermosilin tuotemerkki ei tahdo pysyä kulumatta vaikka pullo aika uusi. Edellinen mustakaulainen pumppupullo oli kestävää tekoa. Tekstit eivät kuluneet eikä ruoste näkynyt. Ja siisti vaikutelma pysyi. Tätä toivoisin takaisin!

Lataa lisää