loader
Uusi

Sparkling Käsisaippua

7,50 € / 290 ml

Käsisaippua tuoksuu kesän hedelmiltä ja kukkasilta, näyttää uskomattoman kauniilta ja on parasta hoivaa, mitä iho voi toivoa. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja jättää pehmeän tunteen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Dermosil Sparkling Käsisaippua tuoksuu kesältä, näyttää kauniilta ja on parasta hoivaa, mitä iho voi toivoa. Käsisaippua sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joten se puhdistaa ihon sitä lainkaan kuivattamatta ja jättää iholle pehmeän tunteen. Läpinäkyvässä saippuassa on helmeileviä roosan värisiä kuplia, jotka hajoavat käsiä pestessä silkkiseksi saippuaksi.

Sparkling Käsisaippuan tuoksu on pullollaan kesän hedelmäisiä ja kukkaisia, pirskahtelevia sävyjä.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Käsien ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Pese kädet saippualla ja huuhtele vedellä.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Glycerin, Triethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Mannitol, Caprylyl Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Microcrystalline Cellulose, Trideceth-9, Polysorbate-20, Aluminum Hydroxide, CI 73360, Benzyl Alcohol, Citronellol, Limonene, Linalool

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Käsisaippuan sisältämät helmet eivät ole muovia, ne koostuvat selluloosasta sekä sokerista. Tällainen helmiä sisältävä käsisaippua on ainutlaatuinen tuote ja vaatii tietyn valmistusprosessin, siksi tuote on hieman arvokkaampi.

Pullo on kaunis kuin karkki, tuoksu ok muttei mikään wow-kesäinen.

Mitä ainetta nuo hileet saippuassa ovat, ei kai muovia? Tänä päivänä ei pitäisi enää valmistaa yhtäkään viemäristä alashuuhdeltavaa muovituotetta.

Miksi tää on paljon arvokkaampi kuin muut samankokoiset käsisaippuat?