loader
Uusi
series logo

Käsidesinfiointi 2-pack

12,80 € 10,50 € / 250 ml + 100 ml

Kahden käsidesin pakkaus edullisesti! Yksi kotiin ja toinen laukkuun – hyvä käsihygienia on itsestä ja muista välittämistä. Pakkaus sisältää kaksi Dermosil Käsidesinfiointia kahdessa eri koossa, 250 ml ja 100 ml. Käsidesinfiointi on lempeä iholle ja sopii toistuvaan käsien desinfiointiin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Yksi kotiin ja toinen laukkuun – hyvä käsihygienia on itsestä ja muista välittämistä.

Käsidesinfiointi 2-pack sisältää kaksi Dermosil Käsidesinfiointia kahdessa eri koossa , 250 ml ja 100 ml. Isompi on kätevä pitää kotona, työpaikalla tai vaikka autossa ja pienempi kulkee huomaamattomasti mukana laukussa.

Käsien hygieeniseen desinfiointiin tarkoitetut Dermosil Käsidesinfioinnit ovat lempeitä iholle ja ne sopivat toistuvaan käsien desinfiointiin. Isompi, 250 ml:n Käsidesinfiointi sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä. Käsidesinfiointi 100 ml sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa aloe veraa.

Helppokäyttöinen desinfiointiaine ei vaadi vesipesua. Alkoholipohjainen geeli sopii toistuvaan käsien desinfiointiin kuivattamatta käsiä. Käsidesinfiointi kuivuu nopeasti ja se on hajustamaton.

Pese kädet ensin, jos mahdollista tai jos kädet ovat oikein likaiset. Kuivaa kädet huolellisesti ja annostele geeliä 3–5 ml kuiviin käsiin. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin, jotta kädet kastuvat kauttaaltaan ja jatka hieromista kunnes geeli on kuivunut.

Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille.

Tuotteen teho on testattu EN 1500 -standardin mukaisesti.

Käsidesinfiointi on biosidi. Käytä biosideja turvallisesti. Sisältää tehoaineena denaturoitua etanolia 740 g/kg.

danger.pngdanger3.png

VAARA: Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten ja kansallisten määräysten mukaisesti.

Tarkoitus
Käsien desinfiointiin.
Käyttöohje
Annostele 3–5 ml kuiviin käsiin. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin kunnes geeli on kuivunut.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kätevä geelimäinen koostumus. Helppo ja siisti annostella. Ei lirua, niinkuin useat muut käsidesit. Annostellessa vähän hajua, joka häviää nopeasti. Ei jätä tahmeaksi käsiä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Käsidesistä jää todella tahmainen tuntuma käsiin. Tekee mieli pestä kädet käsidesin käytön jälkeen. Todella pettynyt tuotteeseen. Tilatut tuotteet menevät palautukseen.