loader

Salvia Käsivoide 40 ml

1,70 € 1,30 € / 40 ml

Raikas ja kevyt, hurmaavan yrtintuoksuinen käsivoide minikoossa. Minikäsivoide kulkee helposti mukana ja pitää käsien ihon pehmeänä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Dermosil Salvia Käsivoide 40 ml on valikoimastamme tuttu, raikas ja kevyt yrtintuoksuinen voide minikoossa. Voiteen koostumukseen hoitavaa tehoa tuovat sheavoi sekä E-vitamiini.

Matkakokoinen minikäsivoide kulkee helposti mukana ja pitää käsien ihon suloisen pehmeänä. Käsivoiteen nopeasti imeytyvä ja kosteuttava koostumus on suunniteltu siten, että pieni sipaus voidetta riittää tuomaan käsille niiden kaipaamaa kosteutta ja lempeää pehmeyttä.

Tarkoitus
Käsien ihon hoitoon.
Käyttöohje
Hiero pieni määrä voidetta puhtaisiin käsiin.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Propanediol, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Linalool, Limonene, Geraniol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Voimakas tuoksu ja haju ei ollut miellyttävä. Ihmeellinen käsivoide koska aamuisin kädet ovat rutikuivat niin kuin ei olisi ollut voidetta ollenkaan. Sinnillä käytän loppuun mutta toista kertaa en osta tätä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ei imeydy lupausten mukaisesti "nopeasti", verrattuna muihin käyttämiini voiteisiin. Jättää kädet kuitenkin pehmeiksi ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Miinusta erittäin voimakkaasta tuoksusta. Pieni sipaisu voidetta sai hajuherkän ystäväni voimaan pahoin ja sai aikaan päänsärynkin.