loader
series logo

Käsidesinfiointi

7,90 € / 250 ml

Käsien hygieeniseen desinfiointiin tarkoitettu Käsidesinfiointi on lempeä iholle ja sopii toistuvaan käsien desinfiointiin. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Dermosil Käsidesinfiointi on käsien hygieeniseen desinfiointiin tarkoitettu valmiste, joka on samalla lempeä iholle.

Helppokäyttöinen desinfiointiaine ei vaadi vesipesua. Alkoholipohjainen geeli sopii toistuvaan käsien desinfiointiin, sillä se sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä, joka suojaa ihoa ja ehkäisee käsien kuivumista.

Pese kädet ensin, jos mahdollista tai jos kädet ovat oikein likaiset. Kuivaa kädet huolellisesti ja annostele geeliä 3–5 ml kuiviin käsiin. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin, jotta kädet kastuvat kauttaaltaan ja jatka hieromista kunnes geeli on kuivunut.

Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille.

Tuotteen teho on testattu EN 1500 -standardin mukaisesti.

Käsidesinfiointi on biosidi. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.  Sisältää tehoaineena denaturoitua etanolia 740 g/kg.

Warnings.png

VAARA: Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten ja kansallisten määräysten mukaisesti.

Tarkoitus
Käsien desinfiointiin.
Käyttöohje
Annostele 3–5 ml kuiviin käsiin. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin kunnes geeli on kuivunut.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Paljonko tuotteessa on alkoholia %? Ei lue niinkuin tuossa pienemmässä lukee.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tosi miellyttävä tuote ja pumppupullo helppo käyttää.

Miellyttävä käyttää. Tuotemainonnassa ei käsidesituotteita tulisi mainostaa ”yksi autoon”, koska kuumassa tilassa tuote on syttymisherkkä. Viilennetty hansikaslokero toimii vain auton ollessa ajossa ei pysäköitynä, moottori sammutettuna.

Ainesosia ei ole kerrottu tuotteesta lainkaan?

Tykkään tästä käsidesinfiointiaineesta aivan samoista syistä kuin Anne L. eikä tässä ole tuoksua, joka tyrmäisi käytön yhteydessä. Pidän pulloa autossa ja siitä on helppo annostella käsiin kun on tullut esim. kaupasta.

Lataa lisää