loader

Ruusunmarjakäsisaippua täyttöpussi

22542

Aitoa ruusunmarjansiemenöljyä

Vaikuta omilla valinnoillasi, valitse täyttöpussi!

Täyttöpussilla täytät suosikkisi uudelleen! Ylellinen, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu aidolta ruusunmarjalta tuoksuva käsisaippua kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa pesun aikana.

6,30 € 4,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ruusunmarjakäsisaippua ympärisöystävällisessä täyttöpussissa

Täyttöpussilla täytät kauniissa pyramidipullossa olevan Ruusunmarjakäsisaippuan uudelleen! Ylellinen, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu, herkullinen Ruusunmarjakäsisaippua tuo iloa ja hurmaavaa tuoksua kylpyhuoneeseen. Aidolta ruusunmarjalta tuoksuva käsisaippua kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa pesun aikana. Vaikuta omilla valinnoillasi ja valitse täyttöpussi!

Käsisaippuan sisältämä ruusunmarjansiemenöljy on tehokas luonnon antioksidantti, jonka sisältämät E- ja C-vitamiinit auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Vitamiinipitoisen öljyn ansiosta kädet tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja sileiltä. Saippuan sisältämä glyseriini on tehokkaasti kosteuttava ainesosa ja se auttaa käsien ihoa säilyttämään kosteutensa myös pesun jälkeen.

Tuoksu on tuttu valikoiman Kuorivasta ruusunmarjakäsisaippuasta. Täyttöpussissa olevassa Ruusunmarjakäsisaippuassa ei ole ihoa kuorivaa laavajauhetta.


Täyttöpakkauksen käyttöohje

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussien materiaali on muoviseosta, minkä vuoksi tyhjät pussit lajitellaan palavaan jätteeseen tai sekajätteeseen. Valitsemalla täyttöpussin pullon sijaan, säästyy huomattava määrä muovia. Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta!

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Saippua käsien pesuun.

Käyttöohje: Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan Dermosil Ruusunmarjakäsisaippuan pulloon. Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Hajusteet: Hypoparfum®

Valmistusmaa: Tanska

certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Rosa Canina Seed Oil, Parfum

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

4,0/5

reviewer avatar
Anne T. 03.11.2022

Ihana tuoksu ja erinomainen laatu

reviewer avatar
Tiina K. 26.08.2022

Kerran tilasin tämän, mutta pussissa oli huonompi sulkusysteemi kuin muissa pusseissa, ja saippuaa oli vuotanut pussista. Muuten ok saippua.

reviewer avatar
Lea M. 28.04.2022

Mieto ja miellyttävä tuoksultaan, mutta hyvin kuivattavaa ... ei siis jatkoon ..