loader

Dermosil x Pentik keittiö

2314

Pullo Posiolta, saippua Korsnäsistä

Vastuullista saippuaa, kestävää muotoilua

Pullo Posiolta, saippua Korsnäsistä! Kahden tunnetun perheyrityksen intohimosta syntyi yhteistyö vastuullisen saippuan ja kestävän muotoilun puolesta. Keraaminen saippuapullo kestää aikaa, käyttöä ja täyttökertoja. Pussissa tuleva hellävarainen käsisaippua pitää kädet puhtaina.

34,50 € / 1 kpl, 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kaunis ja moderni pumppupullo ja ihanan tuoksuinen saippua. Iso plussa siitä että pullo on erittäin helppoa täyttää suuren täyttöaukon ansiosta. Ei tule sotkua ja pullon saa pidettyä puhtaana täyttöjen välissä. Plussaa myös suomalaisesta tuotannosta ❤️

Anna A.

Keraaminen saippuapullo ja hellävarainen keittiökäsisaippua täyttöpussissa

Pullo Posiolta, saippua Korsnäsistä! Kahden tunnetun perheyrityksen intohimosta syntyi yhteistyö vastuullisen saippuan ja kestävän muotoilun puolesta. Suomalainen keramiikka kertoo henkeäsalpaavaa tarinaa pohjoisen kauneudesta ja pehmeästi puhdistava saippua uhkuu pohjalaista sisua ja raikkautta.

Keraaminen saippuapullo kestää aikaa, käyttöä ja täyttökertoja. Saippuapussissa tuleva saippua antaa pullolle pitkän elinkaaren säästäen samalla huomattavan määrän muovia. Sykähdyttävää muotoilua ja lähituotettua saippuaa sinulle suoraan lähteeltä.

Mieto keittiökäsisaippua puhdistaa kädet hellävaraisen tehokkaasti. Keittiökäsisaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita ja hyvällä käsihygienialla on erityisen suuri merkitys. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä.

Keittiökäsisaippua sisältää ravitsevaa suomalaista kanervauutetta ja ihoa kosteuttavaa suomalaista betaiinia. Käsisaippuan pirteässä tuoksussa on kukkien vivahteita ja hedelmien raikkautta.

Keittiökäsisaippua on vegaaninen.

Saippuapullon halkaisija on 7,5 cm ja korkeus pumpun kanssa 13 cm. Pulloon mahtuu 250 ml saippuaa, ja se täytetään sisäpuolella olevaan viivaan asti.  Suljettaessa pullo, tiiviste tulee nostaa pumpun yläreunaa vasten, ja tämän jälkeen painaa pumppu tasaisesti pulloon kiinni.

Pakkaus Dermosil x Pentik keittiö sisältää:

Pentik Uoma-saippuapullo, 250 ml

Dermosil keittiökäsisaippua, 500 ml, miedosti hajustettu

Kategoria: Käsisaippuat

Käyttöohje: Täytä pullo sisäpuolella olevaan viivaan asti.  Suljettaessa pullo, tiiviste tulee nostaa pumpun yläreunaa vasten, ja tämän jälkeen painaa pumppu tasaisesti pulloon kiinni.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Sodium Chloride, Betaine, Calluna Vulgaris Flower Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Limonene, Geraniol

Katso myös:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

-24%
product image
9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € 4,50 € / 290 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,50 €

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta

Tuotearvostelut

5,0/5

reviewer avatar
Anna A. 01.03.2023

Kaunis ja moderni pumppupullo ja ihanan tuoksuinen saippua. Iso plussa siitä että pullo on erittäin helppoa täyttää suuren täyttöaukon ansiosta. Ei tule sotkua ja pullon saa pidettyä puhtaana täyttöjen välissä. Plussaa myös suomalaisesta tuotannosta ❤️