loader

Dermosil x Pentik Keittiökäsisaippua täyttöpussi

23141

Yhteistyössä Pentikin kanssa

Valmistettu Suomessa

Mieto keittiökäsisaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun. Antibakteerinen käsisaippua vaahtoaa kevyesti, joten se on helppo huuhtoa pois käsistä. Saippua poistaa käsistä tehokkaasti voimakkaat hajut. Käsisaippuan tuoksussa on kukkien vivahteita ja hedelmien raikkautta.

6,90 € 5,00 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Dermosil x Pentik – hellävarainen keittiökäsisaippua täyttöpussissa

Mieto keittiökäsisaippua puhdistaa kädet hellävaraisen tehokkaasti. Keittiökäsisaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita ja hyvällä käsihygienialla on erityisen suuri merkitys. Saippua poistaa käsistä tehokkaasti voimakkaat tuoksut, kuten kalan ja sipulin hajut. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä.

Keittiökäsisaippua sisältää ravitsevaa suomalaista kanervauutetta ja ihoa kosteuttavaa suomalaista betaiinia. Käsisaippuan pirteässä tuoksussa on kukkien vivahteita ja hedelmien raikkautta.

Vegaaninen keittiökäsisaippua on valmistettu Pohjanmaalla Korsnäsissä ja sille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Dermosil-avainlippu-icon.png

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Tuotteen hygieenisyyden säilyttämiseksi emme suosittele puolillaan olevan pullon täyttämistä. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3–4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta täytön yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä, kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Tyhjä pussi lajitellaan muovinkeräykseen. Täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa.

Kategoria: Käsisaippuat

Käyttöohje: Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan Pentik Uoma -pumppupulloon. Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Sodium Chloride, Betaine, Calluna Vulgaris Flower Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Limonene, Geraniol

Saatavilla tuotesetissä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

-24%
product image
9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € 4,50 € / 290 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,50 €

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta

Tuotearvostelut

3,0/5

reviewer avatar
Riikka T. 15.03.2023

Pidin tuoksusta, mutta ehkä vähän liian voimakas tuoksu keittiökäsisaippuaksi.