loader

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

30371

Keittiösaippua käsien tehokkaaseen pesuun keittiössä. Käsisaippua ei vaahtoa runsaasti, joten se on helppo huuhdella käsistä pois. Sisältää luonnollista sitrusöljyä, joka poistaa käsistä esimerkiksi kalan ja sipulin hajua. Kätevä käsisaippuan täyttöpakkaus säästää luontoa!

5,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 10 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hyvä tuoksu, kestosuosikki jo vuosia. Täyttöpussi myös ekologinen.

Arja K.

Keittiösaippua kätevässä täyttöpakkauksessa

Keittiösaippua sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää.

Keittiösaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä. Käsisaippuan sisältämä luonnollinen sitrusöljy poistaa käsistä tehokkaasti voimakkaat tuoksut, kuten kalan ja sipulin hajut. Sitrusöljy antaa saippualle myös sen hurmaavan raikkaan tuoksun. Kosteuttava käsisaippua ei kuivata käsiä, joten se sopii erinomaisesti usein toistuvaan pesuun.

Jos saippuaa tippuu tiskipöydälle tai muille ruostumattomille teräspinnoille, huuhtele saippua pois. Tuote on vegaaninen.

Saippua on valmistettu Korsnäsissa ja sille on myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje:
Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.
Täyttöpussien materiaali on muoviseosta, minkä vuoksi tyhjät pussit lajitellaan palavaan jätteeseen tai sekajätteeseen. Valitsemalla täyttöpussin pullon sijaan, säästyy huomattava määrä muovia. Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta!

Huomaathan, että täyttöpakkausten tuotenumerot ovat viisinumeroisia. Tuote löytyy pumppupullosta tuotenumerolla ja -nimellä 3037 Keittiökäsisaippua.

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien pesuun ruoanlaiton yhteydessä.

Käyttöohje: Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan Dermosil Keittiökäsisaippuan pulloon. Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Betula Pendula Sap, Parfum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene

Katso myös:

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(166)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Bestseller
product image
(71)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta
(23)
9224

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,50 € / 15 g

Osta
Last Chance
product image
(3)
9868

Marseille-saippua tiaré

4,50 € / 100 g

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Helena I. 09.02.2022

Hyvä koostumus. Käytämme päivittäin.

reviewer avatar
Marja K. 05.12.2021

Erinomainen saippua! Mielestäni paras keittiösaippuanne, mukava, mieto tuoksu, eikä vaahtoa liikaa. Ja parasta tietysti, että toimii!!!

reviewer avatar
Mari V. 29.11.2021

super hyvä tuote!

reviewer avatar
Arja K. 01.09.2020

Hyvä tuoksu, kestosuosikki jo vuosia. Täyttöpussi myös ekologinen.

reviewer avatar
Irmeli H. 31.08.2020

Extra hyvä keittiösaippua, puhdistaa voimakkaankin hajun pois käsistä! Täyttöpussit täytyy olla aina varalla kotona ja kesämökillä.

reviewer avatar
Riitta K. 30.08.2020

Huipputuote keittiöön. Ei vaahtoa eikä kuivata ihoa-