loader

Likaisten käsien saippua

3461

Pidä huolta käsihygieniasta! Tehokas ja riittoisa saippua puhdistaa kädet perusteellisesti esimerkiksi puutarha- tai korjaustöiden jälkeen. Kasviöljypohjainen, kosteuttavaa glyseriiniä sisältävä saippua ei kuivata ihoa.

6,90 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 24 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Käsihygieniaa kodin puuhastelijoille


Multasormi rakastaa puutarhassa puuhailua ja remonttireiska huoltotöitä. Aikaansaannokset näkyvät paitsi tehtynä työnä myös likana käsissä. Kodin puuhailijoiden käsihygieniaa varten Dermosil-valikoimassa on Likaisten käsien saippua. Se irrottaa lian, mutta pitää huolta ihosta.

Likaisten käsien saippua on tehokas saippua käsien perusteelliseen puhdistukseen. Käsisaippua pumppupullossa on helppo annostella.

Saippua sisältää puhdistavia tensidejä, jotka tässä saippuassa ovat tavallista tehokkaammin puhdistavia. Likaisten käsien saippua on kuitenkin mieto, kasviöljypohjainen saippua, joka ei kuivata ihoa. Kosteuttava käsisaippua sisältää mm. ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. 

Koostumukseltaan Likaisten käsien saippua on voidemaista, mikä vahvistaa likaa irrottavaa ominaisuutta. Koostumus on tuttu suositusta Dermosil Voidesaippuasta.

Tuoksu muistuttaa vastapestyä, puhtaan raikasta pyykkiä. Riittoisa 500 ml:n koko ja kätevä pumppuannostelija tekevät tuotteesta käytännöllisen käsisaippuan kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan tehokasta saippuaa. Tavallisten pesutilojen lisäksi saippuan voi sijoittaa vaikkapa autotallin lavuaarin reunalle tai mökille. Tehokas saippua sopii kaikkien puuhailijoiden käyttöön – ja käsihygienia on kunnossa!

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Tehokkaampi saippua käsien perusteelliseen puhdistukseen. Sopii esim. puutarha- tai korjaustöiden jälkeiseen käsien puhdistukseen.

Käyttöohje: Annostele saippuaa pumppupullosta, hiero käsiin ja huuhtele vedellä.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Aqua, Coconut Acid, Oleic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Cocamide DEA, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauric Acid, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Sodium Chloride, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
ANNE-MAARIT L. 09.06.2021

Tämä tuote on hyvää kuivien ja likaisten käsienpesuun. täyttöpussia saisi olla. Ansku

reviewer avatar
Anne S. 27.05.2021

Täyttöpussi olisi kiva kyllä :)

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 20.05.2021

Hei Lenita, mikäli et halua pitää tuotetta, voit palauttaa sen maksutta.

reviewer avatar
Lenita R. 15.05.2021

Tämä saippua on saanut meidän taloudessa vain ja ainoastaan moitteita. Harmittaa että tilasin kaksi pullolllista hyvien arviointien harhauttamana. Saippua on vaikea huuhdella pois, jättää ihoon jonkinlaisen kalvon. Sotkee myöskin pesualtaan jättäen sen pinnan sameaksi. Huonoin käsisaippua jota olen koskaan ostanut.

reviewer avatar
Suvi H. 03.02.2021

Hevosnaisen luottotuote! Puhdasta tulee käsiä kuivattamatta. Plussaa hyvästä tuoksusta.

reviewer avatar
Tuovi O. 23.09.2020

Meidän perheen uusi suosikki! Pesee kädet erittäin tehokkaasti, mutta ei kuivata käsiä vaan jättää ihanan pehmeiksi. Kun vielä saisi myös täyttöpussissa.