loader
series logo

Käsisaippua (roosa)

5,00 € / 300 ml

Kauniisti muotoiltu ja trendikäs Käsisaippua sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Hellävarainen ja koostumukseltaan pehmeän geelimäinen saippua on tarkoitettu käsien toistuvaan pesuun.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Dermosil Käsisaippua roosa soveltuu toistuvaan käsien pesuun. Valloittavan sävyinen Käsisaippua roosa on kaunis sisustuselementti ja luot sillä helposti piristystä kylpy- ja pesuhuoneeseen.

Geelimäisen pehmeä koostumus hivelee käsien ihoa ja pesee kädet puhtaiksi hellävaraisesti. Käsiin jää kevyen raikas tuoksu ja puhdas tunne. Tuotteen sisältämät ainesosat ovat hellävaraisia ja Käsisaippua sopii koko perheen käyttöön.

Käsisaippua sisältää mietoja puhdistavia tensidejä ja kosteuttavaa glyseriiniä. Käsisaippua roosa tuoksuu herkullisen kukkaiselle ja erittäin raikkaalle. Tuoksu tuo mieleen kesäisen kukkaniityn.

Tuote on vegaaninen.

Käsisaippuan annostelu on helppoa, sillä pullon pohjassa olevasta reiästä saat kämmenelle haluamasi määrän saippuaa kätevästi yhdellä kädellä. Pehmeän geelimäinen Käsisaippua on hellävarainen ja soveltuu käsien toistuvaan pesuun.

Tarkoitus
Käsien toistuvaan pesuun
Käyttöohje
Poista sinetti ja purista pulloa. Pese kädet saippualla ja huuhtele.
Hajusteet
Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sodium Citrate, Parfum, +/-:, CI 42090, CI 17200, CI 19140, CI 14700

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvä, puhdistava saippua, mutta pullo ei kestä uutta täyttöä vaan hajoaa sivusta. Näin on käynyt jo kahdelle edelliselle pullolle.

Tästä oli ennen kirkaskin pullo, olisi kiva se takaisin. Sekä ehdotuksena, josko näistä saippuoista saisi refill-pussit?

Hyvä saippua, raikas ja sopivan mieto,käytän joskus suihkussakin.

Ihana tuoksu, herkullinen väri ja kätevä käyttää.

Ihanan tuoksuinen ja sisustukseen sopiva pullo! Helppo annostella.

Lataa lisää