loader
series logo

Saga Keittiökäsisaippua

4,90 € / 250 ml

Hellävarainen puhdistustuote käsille. Keittiöön suunniteltu saippua ei vaahtoa runsaasti, joten sen saa huuhdeltua käsistä nopeasti. Tuotteessa on raikas vaniljan ja raparperin tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Saga Keittiökäsisaippua sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää.

Saga Keittiösaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä.

Keittiösaippuan sisältämä hoitava ja kosteuttava glyseriini huolehtii käsien hyvinvoinnista ja pesee kädet kuivattamatta, joten se sopii erinomaisesti usein toistuvaan pesuun. Raparperin ja vaniljan herkullinen tuoksu ilahduttaa ja tuo raikkautta keittiöön.

Jos saippuaa tippuu tiskipöydälle tai muille ruostumattomille teräspinnoille, huuhtele saippua pois.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Käsien pesuun keittiössä.
Käyttöohje
Pese kädet huolellisesti Keittiösaippualla ja huuhtele vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Alcohol Denat., PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laurylamine Dipropylenediamine, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Sodium Sulfate, CI 15985, CI 19140, CI 45100

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sopivan kokoinen pullo, ja kaunis muoto. Tuoksu miellyttävä. Täyttöpussit tarpeen. 🧡 Suosikkituote.

Ihanan tuoksuinen, tämä on vakiotuote tilauslistalla. Isompaa pulloa myös minäkin toivoisin, sen lisäksi ettei tämäkin loistotuote poistu valikoimasta. Tämän tuoksusarjan muita tuotteita vieläkin kaipailen. On ollut ihan paras tuoksu.

Ihanan tuoksuinen saippua ja toimii keittiössä hyvin, pullokin sopivan kokoinen, täyttöpussi olisi kiva saada valikoimiin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Erinomainen tuote, ihanan raikas tuoksu. Tykkään tuotteen pullosta, joka mahtuu tiskipöydälle, mutta tästä pitää saada myyntiin myös TÄYTTÖPUSSI!

Paras keittiösaippua! Tuoksu miellyttävä ja vie käsistä hyvin hajut pois.

Lataa lisää