loader

Saga Keittiökäsisaippua täyttöpussi

36421

Saga Keittiökäsisaippua täyttöpussi sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää. Ympäristöystävällinen 500 ml:n täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia.

6,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Aivan huipputuote. Pesee hyvin ja tuoksuu tosi hyvälle.

Sari K.

Keittiökäsisaippua pitää huolen käsihygieniasta keittiössä

Saga Keittiökäsisaippua täyttöpussi sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää. Ympäristöystävällisestä 500 ml:n täyttöpussista riittää käsisaippuaa pitkäksi aikaa ja se säästää huomattavan määrän muovia.

Saga Keittiösaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä.

Keittiösaippuan sisältämä hoitava ja kosteuttava glyseriini huolehtii käsien hyvinvoinnista ja pesee kädet kuivattamatta, joten se sopii erinomaisesti usein toistuvaan pesuun. Raparperin ja vaniljan herkullinen tuoksu ilahduttaa ja tuo raikkautta keittiöön.

Jos saippuaa tippuu tiskipöydälle tai muille ruostumattomille teräspinnoille, huuhtele saippua pois.

Tuote on vegaaninen.

 

Täyttöpussin käyttöohje

Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Tuotteen hygieenisyyden säilyttämiseksi emme suosittele puolillaan olevan pullon täyttämistä. Dermosil-pullot kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpussit ovat tilavuudeltaan 500 ml ja niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pumppupullossa.

Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Täyttöpussi säästää  huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Kategoria: Käsisaippuat

Hajusteet: Hypoparfum®

certificate logotype

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(166)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Bestseller
product image
(70)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta
(23)
9224

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,50 € / 15 g

Osta
Last Chance
product image
(3)
9868

Marseille-saippua tiaré

4,50 € / 100 g

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Sari K. 02.05.2022

Aivan huipputuote. Pesee hyvin ja tuoksuu tosi hyvälle.

reviewer avatar
Tarja J. 25.04.2022

Paras keittiökäsisaippua, todella raikas tuoksu!

reviewer avatar
Heidi B. 21.04.2022

Tuoksu puhdasta heroiinia. Olin hyvin harmissani, kun tuotetta ei hetkeen löytynyt valikoimasta, onneksi nyt on edes täyttöpussia saatavilla! Paras keittiösaippua.