loader

Käsisaippua

3766

Kätevä pumpullinen käsisaippua koko perheelle. Sisältää runsaasti glyseriiniä, minkä ansiosta saippua ei kuivata käsiä. Puhtaan raikas tuoksu.

3,90 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 13 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Käsienpesun kulmakiviä!

Anu K.

Dermosil Käsisaippua on toimiva käsien puhdistustuote koko perheelle. Käsisaippuan kehittelyssä on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että saippua ei kuivata käsiä. Se sisältää korkean määrän glyseriiniä, mikä säilyttää kosteuden iholla myös käsien pesun jälkeen. Tuotteen miedot tensidit pesevät kädet hellävaraisesti. Saippua huuhtoutuu helposti iholta veden avulla.

Käsisaippua tuoksuu puhtaan raikkaalle. Tuoksussa on ripaus kurkkua ja vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta. Käsisaippualla on riittoisa 250 millilitran pumppupullo, josta saippuaa on helppo annostella vaikka vain yhdellä kädellä.

Käsisaippua kuuluu Classic-sarjaan, joka on tunnettu korkealaatuisista raaka-aineistaan, tuotteiden selkeästä ja hyvästä toimivuudesta sekä edullisesta hinnasta tuotteiden laatuun nähden.

Käsien voiteluun voit käyttää Classic-sarjan Käsivoidetta (3767), jolla on sama raikas tuoksu kuin Käsisaippualla. Saman tuoksun tuotteita ovat myös Classic Suihkugeeli (3764), Ihonhoitovoide (3765) sekä Deo Roll-On (3779).

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien puhdistukseen.

Käyttöohje: Pese kädet saippualla ja huuhtele vedellä.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, CI 42090, Sodium Sulfate

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Elina H. 28.05.2021

Raikas ja ihana perustuote.

reviewer avatar
Krista I. 21.11.2020

Toivoisin Classic käsisaippualle täyttöpussia

reviewer avatar
Katariina K. 25.10.2020

Ihana tuoksu, raikas. Ei kuivata käsiä. Täyttöpussia toivon kyllä.

reviewer avatar
Riikka K. 03.09.2020

Paras käsisaippua, mitä on! Pullon koko sopiva, tykkään vaihdella tuoksuja. Saisi kuitenkin täyttöpussi tulla valikoimaan, koska tätä on joka toinen pullo. :D

reviewer avatar
Riitta K. 31.08.2020

Hyvä käsisaippua! Miellyttävä tuoksu, tykkään että pullo ei ole tuon isompi.

reviewer avatar
Anu K. 30.08.2020

Käsienpesun kulmakiviä!