loader

Living Käsisaippua täyttöpussi

5,60 € / 500 ml

Mieto ja hellävarainen käsisaippua, joka ei kuivata ihoa toistuvassakaan käytössä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä. Riittoisassa käsisaippuassa on kevyen raikas kirsikankukkien ja kielojen tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Refill
Tuotteesta

Dermosil Living Käsisaippua Refill on kätevä ja ympäristöystävällinen tapa täyttää mieluisa, mutta jo tyhjäksi käytetty suosikkituote uudelleen.

Living Käsisaippua on hurmaava saippua käsien toistuvaan pesuun. Tuotteen koostumus on mieto ja se on käytössä riittoisaa. Se jättää iholle kevyen raikkaan kukkaistuoksun, josta tunnistat kirsikankukkien, kielon ja jasmiinin vivahteita.  Tuote on vegaaninen.

Living Käsisaippuan (3769) pullossa ja täyttöpussissa on sama 500 ml:n tilavuus. Yhdellä täyttöpussilla täytät tyhjän pullon kätevästi.

Dermosil täyttöpusseissa on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpussin voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Vinkki! Living Käsisaippuan täyttöpussilla voit täyttää myös tyhjän Living Refill-pullon!

Tarkoitus
Käsien pesuun.
Käyttöohje
Täytä tyhjä pullo Living Käsisaippuan täyttöpussin sisällöllä. Muista pullon ja pumpun puhdistus ennen täyttöä. Käytä tuotetta tavalliseen tapaan pullon täytön jälkeen.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Ostin tämän tuotetietojen perusteella: mieto pesuaine ja raikas tuoksu. Tuoksu oli niin voimakas, ettei sitä pystynyt käyttämään edes laimentamisen jälkeen (sekoitin tuoksuttomaan pesuaineeseen suhteessa 1 osa tätä ja 2 osaa tuoksutonta). Haju jäi leijumaan pitkäksi aikaa. Todella häiritsevä, päänsärkyä tuottava haju. Olisiko mahdollista luoda jonkinlainen hajuste -asteikko, jonka perusteella voisi valintoja tehdä? Vanhoja luottotuotteita on helppo ostaa näin etänä, mutta välillä olisi kiva kokeilla uutuuksiakin. Yleensä olen ollut tyytyväinen tuotteisiinne.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana tuoksu, ihan mun lemppari käsisaippuoista!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuoksu on aika voimakas.

Mun suosikkisaippua! En pidä hajusteista pyykinpesuaineissa, kasvovoiteissa ym. mutta käytän kuitenkin mietoja hajuvesiä silloin tällöin. Tällaiselle nenälle tämä on kyllä mieleen. Ei jää häiritsevästi haisemaan käsiin mutta pestessä tuo kivan ylellisen fiiliksen.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

I love this soap, it smells of clean and soft flowerish. I keep buying it and the refill bag is very handy. The soap easily slides out without difficulties. However, considering this should be environment friendly, I'd like to purchase bigger bag, of at least 1 litre.

Lataa lisää