loader

Living Käsisaippua täyttöpussi

37691

Mieto ja hellävarainen käsisaippua, joka ei kuivata ihoa toistuvassakaan käytössä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä. Riittoisassa käsisaippuassa on kevyen raikas kirsikankukkien ja kielojen tuoksu.

640 P / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 9 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Koko perheen suosikki, raikas tuoksu ja lempeä iholle.

Leena V.

Ympäristöystävällinen 500 ml:n täyttöpussi

Dermosil Living Käsisaippua Refill on kätevä ja ympäristöystävällinen tapa täyttää mieluisa, mutta jo tyhjäksi käytetty suosikkituote uudelleen.

Living Käsisaippua on hurmaava saippua käsien toistuvaan pesuun. Tuotteen koostumus on mieto ja se on käytössä riittoisaa. Se jättää iholle kevyen raikkaan kukkaistuoksun, josta tunnistat kirsikankukkien, kielon ja jasmiinin vivahteita.  

Vegaaninen käsisaippua on valmistettu Korsnäsissa ja sille on myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.

Dermosil-avainlippu-icon.png

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Tuotteen hygieenisyyden säilyttämiseksi emme suosittele puolillaan olevan pullon täyttämistä. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3–4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta täytön yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä, kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Tyhjä pussi lajitellaan muovinkeräykseen. Täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa.

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien pesuun.

Käyttöohje: Täytä tyhjä pullo Living Käsisaippuan täyttöpussin sisällöllä. Muista pullon ja pumpun puhdistus ennen täyttöä. Käytä tuotetta tavalliseen tapaan pullon täytön jälkeen.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3066

Vitamin E Kasvovoide

8,50 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
4059

Suolashampoo

9,90 € / 200 ml

Osta
-39%
Last Chance
product image
product image
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € 4,90 € / 500 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta

Tuotearvostelut

4,5/5

reviewer avatar
Ella Y. 22.02.2023

Aivan ihanan tuoksuinen, eikä kuivata ihoa, toisin kuin jotkut saippuat!!🥰

reviewer avatar
Heidi H. 03.09.2021

Dermosilin parhaimman tuoksuinen käsisaippua, rakkautta ensinuuhkaisulla ja alkuperäinen syyni liittyä Dermosilin asiakkaaksi <3 Mieluumin ostan saippuat täyttöpussissa, joten siitä extraplussaa. Toivon suihkusaippuan täyttöpussia pikaisesti takaisin ja sarjan käsi- ja vartalovoide voisivat tehdä myös comebackin :)

reviewer avatar
Leena V. 11.06.2021

Koko perheen suosikki, raikas tuoksu ja lempeä iholle.

reviewer avatar
Kirsi V. 10.06.2021

Miellyttävä tuoksu ja hyvä tuote, jopa miehen arvioimana.. Täyttöpussi on kätevä.

reviewer avatar
tiia K. 08.04.2021

Kamala tuoksu, todella voimakas,tuote jää käyttämättä!

reviewer avatar
Sari P. 31.12.2020

Ostin tämän tuotetietojen perusteella: mieto pesuaine ja raikas tuoksu. Tuoksu oli niin voimakas, ettei sitä pystynyt käyttämään edes laimentamisen jälkeen (sekoitin tuoksuttomaan pesuaineeseen suhteessa 1 osa tätä ja 2 osaa tuoksutonta). Haju jäi leijumaan pitkäksi aikaa. Todella häiritsevä, päänsärkyä tuottava haju. Olisiko mahdollista luoda jonkinlainen hajuste -asteikko, jonka perusteella voisi valintoja tehdä? Vanhoja luottotuotteita on helppo ostaa näin etänä, mutta välillä olisi kiva kokeilla uutuuksiakin. Yleensä olen ollut tyytyväinen tuotteisiinne.