loader

Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua

3997

Kuorivan ruusunmarjakäsisaippuan sisältämä laavajauhe kuorii ihoa hellävaraisesti samalla, kun ruusunmarjansiemenöljy kosteuttaa ja hoitaa käsiä. Käytä päivittäin käsisaippuan tavoin.

6,50 € / 290 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,1 / 5

Perustuu 27 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana tuoksu ja hyvin kuoriva:). Tekee kädet pehmeäksi ja kiva tuoksu. Toivottavasti jää pysyvään valikoimaan. Itselläni pumppu toiminut moitteetta:).

jari H.

Käsien kuorinta käsien pesun yhteydessä – täydellisen pehmeä iho

Ylellinen, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu, herkullisen sävyinen Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua tuo iloa ja väriä kylpyhuoneeseen. Aidolta ruusunmarjalta tuoksuva käsisaippua kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa pesun aikana samalla, kun sen sisältämä laavajauhe kuorii käsien ihoa hellävaraisesti.

Ruusunmarjansiemenöljy on tehokas luonnon antioksidantti, jonka sisältämät E- ja C-vitamiinit auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Vitamiinipitoisen öljyn ansiosta kädet tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja sileiltä. Saippuan sisältämä glyseriini on tehokkaasti kosteuttava ainesosa ja se auttaa käsien ihoa säilyttämään kosteutensa myös pesun jälkeen.

Käsihygieniasta on mukava pitää huolta laadukkailla tuotteilla. Kuorivan ominaisuutensa ansiosta se puhdistaa kädet erityisen tehokkaasti tehden käsistä ihanan sileät ja hyvin hoidetut. Saippuan sisältämä laavajauhe kuorii käsien ihoa niin hellävaraisesti, että se sopii käytettäväksi päivittäin tavallisen käsisaippuan tapaan.

Tuote on vegaaninen.

Ennen käyttöönottoa pumppu kannattaa avata kiertämällä pullon suusta pumpun kiinnitysrengasta pullosta vastapäivään. Tämän jälkeen pumppu tulee kiristää tiukasti takaisin pulloon kiinni. Näin pullon pumppu toimii lukituksen avaamisen jälkeen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien päivittäiseen pesuun.

Käyttöohje: Hiero kosteisiin käsiin ja huuhtele huolellisesti.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Lava Powder, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Rosa Canina Seed Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Gluconate, Parfum

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(9)

Käsivoide metsämarja

5,20 € / 125 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,1/5

reviewer avatar
katja K. 19.07.2021

Huonoin pumppuannostelija mitä oon ikinä nähnyt. (vaihdettukkin jo kerran) Ei tuu pumpatessa ulos kuin nuppineulanpään kokoinen liru. Kehittäkää parempi ratkaisu tähän.

reviewer avatar
Merja P. 20.06.2021

Kuivattaa käsien ihoa. Ei voi käyttää usein tapahtuvaan käsien pesuun.

reviewer avatar
Ella P. 27.05.2021

Pumppu kokoajan tukossa ja lopulta hajosi kokonaan, roskiin meni loput. Tuoksu kyllä hyvä, mutta siihen se sitten jäikin.

reviewer avatar
Anna L. 20.05.2021

Tämä voisi olla hyvä, jos käyttäisi enintään kerran päivässä tai jopa vain pari-kolme kertaa viikossa. Nyt pandemian aikana ja vauvaperheessä tämä kyllä rikkoi käteni haavoille ihan täysin. Ei siis missään tapauksessa kannata käyttää lukuisia kertoja päivässä, kuten itse hölmönä tein.

reviewer avatar
katja K. 01.04.2021

Millon tuotetta tulee lisää?

reviewer avatar
Hanna H. 27.03.2021

Hyvä tuote mutta ainakin minulla ei toimi mikään pumppupullo, kaikki pumput hajonnu.