loader
Uusi
series logo

Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua

6,50 € / 290 ml

Kuorivan Ruusunmarjakäsisaippuan sisältämä laavajauhe kuorii ihoa hellävaraisesti samalla, kun ruusunmarjansiemenöljy kosteuttaa ja hoitaa käsiä. Käytä päivittäin käsisaippuan tavoin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Marja
Tuotteesta

Käsien kuorinta käsien pesun yhteydessä – täydellisen pehmeä iho

Ylellinen, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu, herkullisen sävyinen Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua tuo iloa ja väriä kylpyhuoneeseen. Aidolta ruusunmarjalta tuoksuva käsisaippua kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa pesun aikana samalla, kun sen sisältämä laavajauhe kuorii käsien ihoa hellävaraisesti.

Ruusunmarjansiemenöljy on tehokas luonnon antioksidantti, jonka sisältämät E- ja C-vitamiinit auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Vitamiinipitoisen öljyn ansiosta kädet tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja sileiltä. Saippuan sisältämä glyseriini on tehokkaasti kosteuttava ainesosa ja se auttaa käsien ihoa säilyttämään kosteutensa myös pesun jälkeen.

Käsihygieniasta on mukava pitää huolta laadukkailla tuotteilla. Kuorivan ominaisuutensa ansiosta se puhdistaa kädet erityisen tehokkaasti tehden käsistä ihanan sileät ja hyvin hoidetut. Saippuan sisältämä laavajauhe kuorii käsien ihoa niin hellävaraisesti, että se sopii käytettäväksi päivittäin tavallisen käsisaippuan tapaan.

Tuote on vegaaninen.

Ennen käyttöönottoa pumppu kannattaa avata kiertämällä pullon suusta pumpun kiinnitysrengasta pullosta vastapäivään. Tämän jälkeen pumppu tulee kiristää tiukasti takaisin pulloon kiinni. Näin pullon pumppu toimii lukituksen avaamisen jälkeen.

Tarkoitus
Käsien päivittäiseen pesuun.
Käyttöohje
Hiero kosteisiin käsiin ja huuhtele huolellisesti.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Lava Powder, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Rosa Canina Seed Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Gluconate, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Loistava tuote! Kädet puhdistuu pienelläkin määrällä kuorivuuden ansioista, silti kuivattamatta ihoa. Raikas tuoksu ja sitä on sopivasti. Tämä on minusta myös ensimmäinen pumppupullo, mikä annostelee saippuaa juurikin oikean määrän, ei liikaa niinkuin monista tuppaa tulemaan. Ehdottomasti jatkoon!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hurmaava tuoksu ja miellyttävä koostumus. Voi käyttää vaikka päivittäin ja monta kertaa, ei kuivata käsiä vaan kädet jäävät ihanan pehmeiksi.

Erinomainen! Tuoksu miellyttävä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Loistava!!

Ihana saippua! Kädet jäävät pehmeiksi ja sileiksi ja tuoksu on ihanan kirpsakan marjainen! Tähän sarjaan toivon myös suihkugeeliä sekä vartalovoidetta!

Lataa lisää