loader

Sunny Keittiökäsisaippua

7030

Rajoitettu erä!

Raikkaan sitruksinen käsisaippua pesee käsistä voimakkaat tuoksut ja ruoka-aineet keittiöpuuhien lomassa. Tehokas ja kevyesti vaahtoava saippua on helppo huuhdella käsistä pois. Tuttu Keittiökäsisaippua, mutta nyt uusi kauniin kesäinen kuosi.

5,90 € / 500 ml

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Sitruksen raikas keittiökäsisaippua uudella designilla

Raikkaan kesäinen Sunny Keittiökäsisaippua sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää. Käsisaippuan ihanan pirteä sitruksinen kuosi piristää jokaisen kotikokin kesäkeittiötä! 

Sunny Keittiökäsisaippua on sama kuin Classic-sarjan Keittiösaippua, joka on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita ja käsihygieniasta on pidettävä hyvää huolta. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä.

Saippuan sisältämä luonnollinen sitrusöljy poistaa käsistä tehokkaasti voimakkaat tuoksut, kuten kalan ja sipulin hajut. Sitrusöljy antaa saippualle myös sen hurmaavan raikkaan tuoksun. Kosteuttava käsisaippua ei kuivata käsiä, joten se sopii erinomaisesti usein toistuvaan pesuun.

Jos saippuaa tippuu tiskipöydälle tai muille ruostumattomille teräspinnoille, huuhtele saippua pois.

Tuote on vegaaninen.

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien pesuun ruoanlaiton yhteydessä.

Käyttöohje: Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Betula Pendula Sap, Parfum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(182)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
(14)
4120

Hyttys- ja punkkikarkote

9,90 € / 100 ml

Osta
Uusi
product image
(2)
9883

Pohjustusvoide & luomiväri

6,90 € / 2,9 g NET

Osta
Bestseller
product image
(78)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu