loader

Käsienpesuvaahto täyttöpussi

7066

Lisää vesi ja sekoita saippuaksi

Vaahtoava käsisaippua, joka saadaan sekoittamalla täyttöpussin jauhe yhdessä veden kanssa. Yhdestä täyttöpussista tulee 250 ml käsisaippuaa. Iholle hellävarainen, sulfaatiton moussemainen käsisaippua sisältää kosteutta hyvin sitovaa mannitolia ja inuliinia, jotka sopivat usein toistuvaan käsien pesuun. Käsisaippualla on mieto, raikkaan sitruunainen tuoksu.

250 P / 10 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Moussemainen sulfaatiton vaahtoava käsisaippua usein toistuvaan käsien pesuun

Vaahtoava käsisaippua, joka saadaan sekoittamalla täyttöpussin jauhe veden kanssa. Yhdestä täyttöpussista tulee 250 ml käsisaippuaa. Huomioithan, että tarvitset vaahdottavan pumppupullon, jotta käsisaippuasta muodostuu moussemaista vaahtoa ulos pumpattaessa.

Kaada pussissa oleva jauhe tyhjään vaahdottavaan pumppupulloon ja täytä pullo lämpimällä vedellä pullon takana olevaan viivaan asti. Kierrä pumppu kiinni ja ravista pulloa 10 sekunnin ajan, jonka jäljeen käsisaippua on valmista käytettäväksi. Käsisaippua on pumppupullossa normaalia saippuaa vetisempää, mutta ulos pumpattaessa saippuasta muodostuu pehmeää vaahtoa.

Iholle hellävarainen, sulfaatiton moussemainen käsisaippua sisältää kosteutta hyvin sitovaa mannitolia ja inuliinia, jotka sopivat usein toistuvaan käsien pesuun. Käsisaippualla on mieto, raikkaan sitruunainen tuoksu.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Usein toistuvaan käsien pesuun.

Käyttöohje: Kaada pussissa oleva jauhe puhtaaseen ja tyhjään vaahdottavaan pumppupulloon ja täytä pullo lämpimällä vedellä pullon takana olevaan viivaan asti. Kierrä pumppu kiinni ja ravista pulloa 10 sekunnin ajan, jonka jälkeen käsisaippua on valmista käytettäväksi. Käsisaippua on pumppupullossa normaalia saippuaa vetisempää, mutta ulos pumpattaessa saippuasta muodostuu pehmeää vaahtoa.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Valmistusmaa: Espanja

certificate logotype

Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Xanthan Gum, Mannitol, Inulin, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Parfum, Citral, Limonene, Amyl Cinnamal

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

-24%
product image
9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € 4,50 € / 290 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,50 €

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu