loader

Sunny Apricot Käsisaippua täyttöpussi

98711

Mehukas tuoksu persikasta ja aprikoosista

Vaikuta valinnoillasi, valitse täyttöpussi!

Kesän ihanin käsisaippua ympäristöystävällisessä täyttöpussissa on pullollaan parhaita raaka-aineita ja sen mehukas tuoksu johdattaa mielen auringon lämpimään syleilyyn. Kesäisessä tuoksussa on aistittavissa täyteläisen makeaa persikkaa ja aprikoosia.

6,40 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Valloittavan ihana tuoksu ja hyvä käsienpesuaine muutenkin - riittoisa, vaahtoaa ja pesee hyvin. Monien muiden tavoin toivon tämän tuoksuperheen jäävän pysyvästi valikoimiin; sanoisin tämän olevan paras tuoksu mitä Dermosilin tuotteissa on koskaan ollut :)

Anni T.

Kesäisen käsisaippuan ympäristöystävällinen täyttöpussi

Sunny Apricot Käsisaippua täyttöpussi on pullollaan täyteläisen makeaa aprikoosin ja persikan tuoksua sekä parhaita raaka-aineita. Riittoisa käsisaippua pesee kädet puhtaaksi hellävaraisen tehokkaasti ja säilyttää käsien ihon pehmeänä pesukerrasta toiseen.

Käsisaippua sisältää ihoa hoitavaa ja runsaasti A-vitamiinia sisältävää aprikoosiuutetta. A-vitamiini toimii tehokkaana antiokdisanttina auttaen vahvistamaan ihon luonnollista suojaa. Saippua sisältää myös tehokkaasti kosteuttavaa glyseriiniä ja kotimaista betaiinia, jotka kosteuttavat ihoa ja auttavat käsiä säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon.

Sunny Apricot Käsisaippuan mehukas tuoksu johdattaa mielen kuumaan kesäpäivään, auringon lämpimään syleilyyn. Ihanan kesäinen tuoksu on sekoitus täyteläisen makeaa persikkaa ja aprikoosia. Täydellinen tuoksu kesään!

Tuote on vegaaninen.

Täyttöpussi on valmistettu Korsnäsissä ja sille on myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.

Sunny Apricot Käsisaippua täyttöpussi säästää 67 % muovia verrattuna yhteen 500 ml:n pulloon.

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussien materiaali on muoviseosta, minkä vuoksi tyhjät pussit lajitellaan palavaan jätteeseen tai sekajätteeseen. Valitsemalla täyttöpussin pullon sijaan, säästyy huomattava määrä muovia. Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta!

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Saippua käsien pesuun.

Käyttöohje: Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan käsisaippuapulloon. Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Lactic Acid, Betaine, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Linalool

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Aurinkoinen saippuasetti
13,30 € 10,50 €

10,50€
Säästösi 2,80€

Säästösi 2,80€

Osta

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(1)
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Osta
Bestseller
product image
(194)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,90 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
(3)
4091

Ripsi- ja kulmaseerumi

12,50 € / 6 ml

Osta
Bestseller
product image
(79)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Anni T. 19.09.2022

Valloittavan ihana tuoksu ja hyvä käsienpesuaine muutenkin - riittoisa, vaahtoaa ja pesee hyvin. Monien muiden tavoin toivon tämän tuoksuperheen jäävän pysyvästi valikoimiin; sanoisin tämän olevan paras tuoksu mitä Dermosilin tuotteissa on koskaan ollut :)

reviewer avatar
Anne V. 02.07.2022

Ihana tuote ja tuoksu! Luontoa säästävä.

reviewer avatar
Kristiina T. 01.07.2022

Kiva kesäinen tuoksu, ei liian voimakas! Ihana tuote.

reviewer avatar
Päivi M. 20.05.2022

Muuten hyvä tuote,mutta tuoksu voisi olla voimakkaampi?