loader

Sport & Sauna Partaöljy

12,90 € / 30 ml

Partaöljy sopii niin sänkiposken, viiksien kuin pitkän ja rouhean parran hoitoon. Partaöljy kosteuttaa ja pehmittää partakarvoja ja samalla hoitaa myös ihoa parran alla.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Dermosil Partaöljy on kosteuttava, sekä partaa että ihoa hoitava tuote. Partaöljy ei tahmaa, vaan imeytyy ihoon ja tuo kiiltoa ja pehmeyttä partaan. Samalla parrasta tulee helpommin käsiteltävä.

Partaöljy sisältää muun muassa manteliöljyä, arganöljyä, jojoban siemenöljyä sekä E-vitamiinia. Tuotteen mieto ja miehekäs tuoksu tulee luonnollisesta setripuun öljystä.

Hiero muutama tippa öljyä kämmeniin ja levitä hierovin liikkein partaan ja viiksille. Partaöljy imeytyy parhaiten juuri peseytymisen jälkeen, kun iho ja partakarvat ovat vielä kosteat. Partaöljyä voi käyttää päivittäin tai tarvittaessa.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Parran ja viiksien hoitoon.
Käyttöohje
Annostele partaöljyä muutama tippa kämmenelle ja hiero käsien avulla partaan ja viiksiin.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Stearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Cedrus Atlantica Bark Oil

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Mieheni mielestä paras partaöljy! Pitäkää valikoimassa 😊 Sopivan mieto tuoksu ja kostuttaa parran / ihon sopivasti. Mies on herkkä vahvoille tuoksuille ja tämä ei laukaissut migreenia.

Minä myös (tai siis mies) kaipaili Man-sarjan hair&beard:iä, oli kuulemma loistotuote parran pesuun...

Hei Sanna! Kiitos viestistäsi. Kyseinen tuote kuului jouluvalikoimaamme. Niitä tuotteita on saatavilla vain rajallinen määrä, ja seuraavaksi jouluksi kehitämme taas jotain muuta. Vien toiveesi tuotteen paluusta eteenpäin.

Voi voi miksi Man sarjan hair&breard shampoo oli vain limited edition? Kyllähän parta tarvii pesua koko vuoden? Nyt harmitaa, kun mies löysi hyvän pesuaineen, jota ei enää saa....samoin kävi Challenger-tuoksun kanssa....😐