loader

Vitamin E Kasvojenhoitosetti

9514

Vitamin E -sarjan kasvojenhoitotuotteilla luot raikkaan ja ihoa hoitavan kasvojenhoitorutiinin. Kosteuttavat, runsaasti antioksidantista E-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat paras lahja, jonka voit ihollesi antaa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,9 / 5

Perustuu 8 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kaikki päivittäiseen ihonhoitoon

Dermosil Vitamin E Kasvojenhoitosetti pitää sisällään kaikki, mitä tarvitset päivittäistä ihonhoitorutiinia varten. Hurmaavan naiselliset Vitamin E -tuotteet ovat pullollaan antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa hidastamaan ihon ennenaikaista vanhenemista ja edistää ihon kosteudensitomiskykyä.

Vitamin E Puhdistusvaahto  pesee kasvot puhtaiksi ja poistaa kevyen vesiliukoisen meikin. Täyteläisen samettinen Vitamin E Kasvovesi viimeistele puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan kosteuttavien ihonhoitotuotteiden pehmeyden. 

Vitamin E Kasvonaamio Hyal x 4 tuo 1-2 kertaa viikossa käytettynä lisäkosteutta ja hurmaavaa pehmeyttä kasvojen iholle.

Viimeistele kasvojenpuhdistus kosteuttamalla iho.  Taputtele kasvoille ensin kevyt  ja tehokkaasti kostuettava Vitamin E Kasvoseerumi Hyal x 4.  Seerumin imeydyttyä levitä vielä Kasvovoide Vitamin E kosteuttamaan ja ravitsemaan  ihoa. 

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet:  Vitamin E Puhdistusvaahto (3083), Vitamin E Kasvovesi (3599), Vitamin E Kasvoseerumi Hyal x 4 (3994), Vitamin E Kasvovoide (3066) sekä Vitamin E Kasvonaamio Hyal x 4 (3939).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 34.20 euroa.  Setissä saat tuotteet yhteishintaan 27 % normaalihintaa edullisemmin.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvot

Tarkoitus: Tuotteet kasvojen päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Käyttöohje: Pese kasvot puhdistusvaahdolla ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Kosteuta kasvojen iho seerumilla ja kasvovoiteella. Käytä kasvonaamiota kosteuttamaan ihoa 1-2 kertaa viikossa.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva; Sekaiho; Ikääntyvä; Nuori

Hajusteet: Hypoparfum®

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

4,9/5

reviewer avatar
Veera T. 30.12.2020

Hei, luin että e-vitamiinin tueksi ihonhoidossa on hyvä käyttää myös c-vitamiinia. Onko hyödyllistä esimerkiksi käyttää aamulla c-vitamiini-seerumia ja illalla e-vitamiini-seerumia? Vai onko yhtä tyhjän kanssa?

reviewer avatar
Niina E. 18.12.2020

Todella hyvä setti! Pyyhin aamuisin kasvot pelkällä kasvovedelle, iltaisin käytän sekä puhdistusvaahtoa että kasvovettä. Kasvomaski kosteuttaa mukavasti, samoin seerumi ja kasvorasva. Kaksi viimeksi mainittua imeytyvät hyvin ihoon, ei jätä ihoa tahmaiseksi. Ihana, miedohko tuoksu!

reviewer avatar
Jenni A. 31.08.2020

Sopii hyvin nuorelle iholle. Ehdottomat suosikit ovat kasvovoide ja seerumi. Tosin seerumin koostumus saisi olla hieman paksumpaa. Tuotteissa hyvä tuoksu.

reviewer avatar
Niina P. 30.08.2020

Kiva setti. Seerumi raikastaa ihoa mutta kasvovoide oli lievä pettymys tässä setissä. On liian paksua eikä käy meikin alle. Puhdistustuotteet oli loistavia parin viikon käyttökokemuksella

reviewer avatar
Asiakaspalvelu D. 12.08.2020

Hei Anne, kiitos viestistäsi. Ainesosat voi tarkistaa jokaisen tuotteen kohdalta erikseen.

reviewer avatar
Anne P. 25.04.2020

Miksi ainesosia ei saa näkyviin?