loader
series logo

Sensitive Kasvojenhoitosetti

25,50 € 19,90 €

Sensitive-sarjan tuotteilla hoidat ja kosteutat hellävaraisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Sopii myös atooppiselle iholle. Miedoista ja hajustamattomista tuotteista koostuvassa setissä on kaikki tarvittava päivittäiseen ihonhoitoon.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Hellää huolenpitoa kasvojesi iholle! Dermosil Sensitive Kasvojenhoitosetti hoitaa ja kosteuttaa hellävaraisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Tuotteet sopivat myös atooppiselle iholle. Miedoista ja hajustamattomista tuotteista koostuvassa setissä on kaikki, mitä tarvitset päivittäiseen ihonhoitoon. 

Puhdista kasvojen iho Sensitive Puhdistusvaahdolla, joka on hellävarainen ja mieto puhdistustuote. Pehmeä vaahto samalla hoitaa ja kosteuttaa kasvojesi ihoa. 

Kuivan ihon hoidossa kosteustasapainon ylläpitäminen ja kosteuden sitominen ihoon on tärkeää. Rasvaton ja kosteuttava Sensitive Hydrogeeli 0 % on hoitogeeli, jota voi sivellä pesun jälkeen kasvoille tuomaan lisäkosteutta ennen Sensitive Kasvovoiteen levittämistä. Kevyt kasvovoide imeytyy helposti ihoon, ja se kosteuttaa ja ravitsee herkkää ihoa. Sensitive Silmänympärysvoiteella hoidat ja kosteutat silmänympärysihoa.

Kaikilla kasvojenhoitosetin tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Sensitive Puhdistusvaahto (3653), Sensitive Hydrogeeli 0 % (3780), Sensitive Kasvovoide (3067) sekä Sensitive Silmänympärysvoide (3839).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 25.50 euroa. 

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen ihonhoitoon kuivalle ja herkälle iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusvaahdolla. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella ja levitä kasvojen iholle hydrogeeli ja kasvovoide.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan huipputuotteita!Itsellä atooppinen ja kuiva-iho.Kaikki tuntuvat todella hyvältä iholla.Varmasti tilaan jatkossakin!

Ihana vaahtopuhdistus mitä varhaisteinini käyttää jokapäivä.