loader
series logo

Skin Solutions Kasvojenhoitosetti

17,10 € 13,90 €

Skin Solutions Kasvojenhoitosetin tuotteilla hoidat nuorta, epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa. Raikkaat tuotteet sisältävät ihon talineritystä kontrolloivaa, kasvipohjaista Regu®-Sebiä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Raikkaat tuotteet auttavat pitämään kurissa nuoren rasvoittuvan ihon ja epäpuhtaudet. Dermosil Skin Solutions Kasvojenhoitosetissä on kaikki, mitä nuori tarvitsee päivittäiseen ihonhoitoon. 

Puhdista kasvojen iho Skin Solutions Puhdistusgeelillä, joka pesee epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisesti. Geeli sisältää kuorivia mikrorakeita, jotka samalla syväpuhdistavat ihohuokosia. Alkoholittomalla Skin Solutions Kasvovedellä viimeistelet kasvojen puhdistuksen. Kasvovesi tasapainottaa ihoa puhdistuksen jälkeen ja vähentää ihoärsytystä.

Kosteuta kasvojen iho kevyellä kosteusvoiteella puhdistuksen jälkeen. Tasapainottava geelivoide tuo kasvojen iholle tarvittavaa kosteutta tekemättä sitä kuitenkaan raskaan ja rasvaisen tuntuiseksi.

Kasvojenhoitosetin tuotteissa on raikas tuoksu, joka sopii pojille ja tytöille. Tuotteet sopivat myös aikuisen epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon. 

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Skin Solutions Puhdistusgeeli (3564), Skin Solutions Kasvovesi (3565) sekä Skin Solutions Tasapainottava geelivoide (3581).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 17.10 euroa

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen ihonhoitoon nuorelle, epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusgeelillä ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Kosteuta puhdistettu iho mattageelivoiteella.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä ihonhoitosetti on toiminut todella hyvin mun sekaiholle!! Tykkään että kasvojenpuhdistus voiteessa on hieman kuorivia kiteitä, niin se tuo oikeasti puhtaan tunteen iholle. Tuotesarjaa olen keväästä asti käyttänyt ja syksyyn asti geelivoide on ollut riittävän kosteuttava.

Paras ihonhoitosetti erityisesti rasvoittuvalle iholle! Toimii minulla, suosittelen!

Ei tullut sitten viikolla 50 myyntiin...

Hei Inka! Kosteuttava Mattageelivoide on loppuunmyyty joka kuuluu hoitosettiin, uudistettu tuote pitäisi näillä näkymin tulla myyntiin v50.

Onko tulossa myyntiin ennen joulua?

Lataa lisää