loader

Skin Solutions Kasvojenhoitosetti ikääntyvälle iholle

9519

Ylellisen kasvojenhoitosetin täyteläiset tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ikääntyvää ihoa. Skin Solutions -tuotteista koostuva setti auttaa myös vähentämään ikääntymisen merkkejä ihossa.

44,40 € 36,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Reilun viikon olen käyttänyt tuotteita ja eron todella huomaa. Poissa on kuivan ihon kiristys, tilalle tullut ihanan pehmeä ja hyvin kostutettu iho. Ehdottomasti jatkoon

Satu V.

Skin Solutions Kasvojenhoitosetti ikääntyvälle iholle on ylellinen kokonaisuus, joka kosteuttaa ja ravitsee ikääntyvää ihoa sekä auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. 

Puhdista kasvojen iho pehmeällä Puhdistusvaahdolla, joka poistaa iholta myös vesiliukoisen meikin. Kosteuta kasvojen ihoa aamuin illoin ravinteikkaalla kasvovoiteella. Päivävoide Q10 on runsaasti antioksidantteja sisältävä voide, joka auttaa ihoa voimaan hyvin ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ihossa. Yövoide Retinol kosteuttaa ja hoitaa ihoa illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Helli kasvojen ihoa kasvovoiteen lisäksi kemiallisesti kuorivalla seerumilla. Kuoriva yöseerumi sopii väsyneelle, rasittuneelle ja ikäntyvälle iholle. Kemiallisesti kuoriva seerumi vaikuttaa yön aikana ja poistaa iholta kuolleen ihosolukon, puhdistaa ja vähentää ihon epäpuhtauksia. Kuoriva yöseerumi palauttaa iholle kauniin hehkun ja tekee ihon vastaanottavaiseksi hoitaville voiteille. Taputtele seerumia puhdistetulle iholle iltaisin.

Hoida ohutta silmänympärysihoa silmänympärysvoiteella. Kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava Silmänympärysvoide Q10 sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat ihosolujen uusiutumista ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä silmänympärysihossa.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Puhdistusvaahto (3824), Päivävoide Q10 (3080), Yövoide Retinol (3081), Silmänympärysvoide Q10 (3082) sekä Kuoriva yöseerumi (3792).

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvot

Tarkoitus: Tuotekokonaisuus päivittäiseen ihonhoitoon ikääntyvälle iholle.

Käyttöohje: Pese kasvot Puhdistusvaahdolla. Taputtele seerumia puhdistetulle kasvojen iholle iltaisin. Levitä seerumin imeydyttyä iholle iltaisin ennen nukkumaanmenoa yövoidetta. Levitä iholle aamuisin puhdistuksen jälkeen päivävoidetta. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella.

Ihotyyppi: Ikääntyvä; Normaali; Sekaiho; Kuiva

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Satu V. 15.09.2020

Reilun viikon olen käyttänyt tuotteita ja eron todella huomaa. Poissa on kuivan ihon kiristys, tilalle tullut ihanan pehmeä ja hyvin kostutettu iho. Ehdottomasti jatkoon