loader
series logo

Skin Solutions Kasvojenhoitosetti kuivalle iholle

45,70 € 35,00 €

Kärsitkö talvella kuivasta, kiristävästä ja helposti ärtyvästä ihosta? Kokosimme Dermosil-valikoiman tuotteista varsinaisen iskujoukon talven koettelemien kasvojen ihon hoitoon.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Talvi koettelee kasvojen ihoa. Tuuli ja pakkanen, kuiva sisäilma ja lämpötilanvaihtelut ovat ihoa kuormittavia tekijöitä.

Kuivan talvi-ihon hoitoon sopivat hellävaraiset ja tehokkaasti kosteuttavat Skin Solutions -sarjan tuotteet. Puhdista iho pehmeällä Puhdistusvaahdolla, joka poistaa iholta myös vesiliukoisen meikin. Leviä puhtaalle iholle Anti-Stress Seerumia, joka palauttaa kosteuden rasittuneelle iholle ja rauhoittaa sitä.

Levitä seerumin jälkeen kasvoille Talvivoidetta, jonka sisältämät ainesosat suojaavat ja vahvistavat ihoa. Se sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Virkistävä Silmänympärysgeeli kosteuttaa ja virkistää väsynyttä ihoa silmien ympärillä ja auttaa tasoittamaan silmäpusseja. 

1-2 kertaa viikossa kannattaa hoitaa kasvojen ihoa Kosteuttavalla naamiolla, joka vahvistaa ihon ulointa suojakerrosta.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Puhdistusvaahto (3824), Talvivoide kasvoille (3887), Virkistävä Silmänympärysgeeli (3790), Kosteuttava naamio (3823) sekä Anti-Stress Seerumi (3791).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 45.70 euroa.

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihon hoitoon kuivalle ja helposti ärtyvälle talvi-iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot Puhdistusvaahdolla, levitä iholle seerumia ja kosteusvoidetta ja levitä silmänympärysgeeliä kevyesti silmänympärysiholle. Ravitse kasvojen ihoa 1-2 kertaa viikossa Kosteuttavalla naamiolla.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!