loader
Uusi

Täydellisen ihon salaisuus

40,50 € 32,50 €

Voimaa vastustuskyvylle ja lisäboostia ihonhoitoon! Kaunis ja hyvinvoiva iho näyttää ja tuntuu hyvältä. Tehokas setti tukee kokonaisvaltaisesti ihon hyvinvointia sisältä- ja ulkoapäin sekä auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Supersetti iholle ja vastustuskyvylle – lisäboostia arkeen!

Hyaluron Shot on hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä monipuolinen ravintolisäjuoma. Tehokas, kahden viikon intensiivinen kuuri, tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Hyaluronihappo on yksi tämän hetken suosituimmista ja puhutuimmista ainesosista kosmetiikassa. Eikä syyttä, sillä hyaluronihapolla on lukuisia toivottuja vaikutuksia. Hyaluronihapon teho perustuu ennen kaikkea kosteututukseen. Tyrniuutteen ja C-vitamiinin ansiosta Hyaluron Shot on myös erinomainen tehokuuri tukemaan vastustuskykyä.

Skin Beauty Kollageeni, kollageeni- ja vitamiinitabletit sisältävät  monipuolisen kokoelman vitamiineja, jotka auttavat ylläpitämään ihon normaalia kuntoa. Ihoa voi auttaa pysymään nuorekkaana tukemalla kollageenin tuotantoa.

Kollageeni on yksi kehon luonnollisista rakennusaineista. Kollageeni antaa iholle joustavuutta ja täyteläisyyttä. Keho tuottaa kollageenia itse, mutta iän myötä kollageenin tuotanto vähenee. Tämä näkyy iholla ikääntymisen merkkeinä: iho menettää kimmoisuuttaan ja siihen syntyy hentoja juonteita ja ryppyjä.

Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa ja auttaa tekemään ihosta sileän ja kimmoisan. Seerumi on suunniteltu siten, että kaikki sen ainesosat auttavat ihoa säilyttämään joustavuutensa ja täyteläisyytensä sekä tukevat ihon kykyä sitoa kosteutta. Seerumin sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 40.50 euroa.

Tarkoitus
Vahvistamaan vastustuskykyä ja ylläpitämään ihon normaalia kuntoa.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!