Anti-spot peiteväri

5,90 € / 2,5 g

Peittää finnit ja mustapäät. Hoitaa ihoa ja vähentää iholla jo olevia epäpuhtauksia. Säännöllisesti käytettynä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sisältää Regu®-Sebiä, joka normalisoi ihon talineritystä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Anti-spot peiteväri on tuote punoittavien näppylöiden peittämiseen kasvojen iholla ja ihon hoitamiseen. Tuote on öljytön ja sen säännöllinen käyttö ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä iholla.

Anti-spot peiteväri on koostumukseltaan stickmuotoinen. Rullaa voidetikku esiin pakkauksen alaosaa kiertämällä. Peiteväri on sävyltään keskivaalean beigen väristä. Sävy on kehitetty neutralisoimaan ihon punoitusta ja sopii useimmille ihosävyille.

Anti-spot peiteväri sopii ihon punoittavien näppylöiden, kuten finnien ja mustapäiden peittämiseen. Samalla voide hoitaa ihoa ja vähentää ihossa jo olevia epäpuhtauksia. Anti-spot peitevärin säännöllinen käyttö ehkäisee myös epäpuhtauksien syntymistä iholle.

Vaikuttavina aineina toimivat Regu®-Seb -niminen ainesosayhdistelmä, salisyylihappo ja bisabolol. Regu®-Seb säätelee ja normalisoi ihon talineritystä. Aine muodostuu sahapalmun hedelmäuutteen, seesaminsiemenuutteen ja arganpuusta saatavan öljyn seoksesta. Salisyylihappo edistää pienten näppylöiden häviämistä iholta ja bisabolol ehkäisee ihon tulehduksia ja rauhoittaa ihoa.

Peiteväri ei sisällä öljyä eikä hajusteita. Se kestää iholla kosteutta, kuten kyyneliä tai sadetta. Kätevän pienen kokonsa vuoksi Anti-spot peiteväri kulkee helposti mukana taskussa, laukussa tai esim. toiletti- tai meikkilaukussa.

Tarkoitus
Peiteväri kasvojen ihon epäpuhtauksien ja punoittavien näppyjen peittämiseen, puhdistaa samalla ihoa ja edistää ihon epäpuhtauksien häviäimistä.
Käyttöohje
Kierrä pakkauksen alaosaa, kunnes voidepikko tulee näkyviin.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Nuori; Rasvoittuva; Sekaiho

Cyclopentasiloxane, CI 77891, Cetearyl Behenate, Laureth-2 Benzoate, Octyldodecanol, Synthetic Beeswax, Polybutene, Nylon-12, Argania Spinosa Oil, BIS-Diglyceryl Polyacyladipate-2, CI 77492, Salicylic Acid, Serenoa Serrulata Extract, Sesamum Indicum Extract, Bisabolol, Tocopherol, Mica, Alumina, CI 77499, CI 77491

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ollut muutaman kerran käytössä. Helppo käyttöinen ja peittää hyvin. Ainoa huono puoli on, että kaikkea peiteväriä ei saa käytettyä, vaan osa jää putkilon sisään.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ollut käytössä vuosia. Tekee mitä lupaa ainakin mun pintakuivalle sekaiholle.

Tuote on hyvä, mutta pakkausta muuttaisin sen verran että tuotteen pystyisi käyttää paremminloppuun, koska nykyisellään tuotetta jää "putkiloon" paljon käyttämättä ellei sitä kaiva ulos jollain. :)

Aivan huippu tuote ja hintalaatu suhde kohdallaan. Peittää hyvin luonnollisesti punaiset näppylät ja myös tummemmat simmänaluset :)

Kulkenut mukana ja vuosia, huippu hyvä!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml