Summer Rain Kasvosuihke
5,20 € 4,70 € / 50 ml

Virkistävä ja kosteuttava suihke on kuin kesäsateen kepeä hipaisu kasvoilla. Suihkauta kasvoille kun kaipaat piristystä. Rauhoittaa ihanasti ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Dermosil Summer Rain Kasvosuihke on kuin vilvoittava tuulahdus kesän lämmön keskellä. Voit suihkauttaa suihketta kasvoille aina kun kaipaat virkistystä, vaikkapa kesken kiireisen päivän tai vilvoittamaan kesäsaunan jälkeen. Virkistävä ja kosteuttava suihke raikastaa ihoa ihanasti myös auringossa vietetyn päivän jälkeen.
Suihke sisältää runsaasti hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä rauhoittavaa allantoiinia. Kurkku-uute kosteuttaa, silottaa, elvyttää ja raikastaa ihoa. Raikas kurkku-uute on hurjan ravintorikas, se on esimerkiksi pullollaan antioksidantteja ja sisältää muun muassa C-vitamiinia, betakaroteenia, mineraaleja ja aminohappoja. 
Suihkuta suihketta kasvoille 20-30 cm:n etäisyydeltä. Lisää aina kun kaipaat virkistystä.  Voit suihkauttaa suihketta niin meikin päälle kuin puhtaillekin kasvoille.
Kasvosuihkeessa on Summer Rain -tuotteiden raikas kesäsateen tuoksu, yhdistelmä vihreitä lehtiä, kurkkua ja raikkaita yrttejä. Iholle jää viipyilemään kevyt kesänraikas tuoksu.
Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä.

Tarkoitus
Virkistävä ja kosteuttava suihke kasvoille.
Käyttöohje
Suihkuta suihketta kasvoille 20-30 cm:n etäisyydeltä. Lisää aina kun kaipaat virkistystä.
Hajusteet
Miedosti hajustettu

Aqua, Propanediol, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Saccharide Isomerate, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Cucumis Sativus Fruit Extract, Parfum, Caprylyl/Capryl Glucoside, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Linalool, Limonene, Sodium Citrate.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Anti-spot peiteväri

5,90 € / 2,5 g

Tasapainottava geelivoide

6,00 € / 75 ml

Anti-spot geeli

7,20 € / 15 ml