loader
Uusi
series logo

Pehmeät pusut

9,70 € / 15 ml, 3 kpl

Ihana setti, joka hoitaa huulten ihoa samalla, kun huulet saavat kauniin heleän ilmeen. Korkealaatuiset tuotteet takaavat pehmeät ja kauniit huulet läpi pakkaspäivien.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Pehmeät huulet tuntuvat miellyttäviltä

Pehmeät pusut on ihastuttavan uniikki tuotekokonaisuus, joka pitää huolta huulten ihosta samalla, kun huulet saavat kauniin ja heleän ilmeen. Korkealaatuiset tuotteet takaavat pehmeät ja kauniit huulet läpi pakkaspäivien.

Huulten kuivuminen ja rohtuminen on ikävä vaiva erityisesti talvisin. Antioksidanttipitoinen Hoitava huulinaamio tuo avun kuiville huulille välittömästi, sillä se sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, jotka huolehtivat huulten ja huultenympärysihon hyvinvoinnista. Naamion sisältämät aminohapot ja persikkamehu kosteuttavat tehokkaasti samalla, kun mineraalit ja rasvat hoitavat ja ravitsevat tehden huulista pehmeät ja miellyttävän tuntuiset.

Heleyttävä huulivoide hoitaa huulia päivittäisessä käytössä samalla, kun se tuo huulille kauniin luonnollisen heleän punertavan sävyn ja kiillon. Huulivoiteen sisältämä hunaja, mehiläisvaha ja kandelillavaha pitävät huulten ihon kimmoisana ja kosteutettuna. Huulivoiteella on herkullinen mieto punaisten marjojen tuoksu.

Tuotteen pakkauslaatikko on valmistettu pääosin FSC®-sertifioidusta materiaalista, jonka raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC®-sertifioiduista metsistä. Muu materiaali on peräisin valvotuista lähteistä. Sertifioinnin päätavoitteena on parantaa metsien hoitoa.

Pehmeät pusut sisältää:

Heleyttävä Huulivoide, 15 ml, Hypoparfum

Hoitava Huulinaamio, 3 kpl, hajustamaton, vegaaninen

Pakkaus: 11,5 x 15,5 x 3 cm

Tarkoitus
Hoitamaan huulia ja huultenympärysihoa.
Käyttöohje
Hoitava huulinaamio: Avaa pussi, taittele naamio auki ja aseta se huulille ja niitä ympöröivälle iholle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio ja hiero jäljelle jäänyt aine iholle sormien avulla. Ei tarvitse huuhdella. Heleyttävä huulivoide: Levitä huulille pitkin päivää.
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

LIP BALM, Polyisobutene, Hydrogenated Polydecene, Olus Oil, Mel, Cera Alba, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, PEG-45/Dodecyl Glycol Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Mica, Parfum, Tocopheryl Acetate, Candelilla Cera, CI 77491, CI 77891, CI 73360, LIP SHEET MASK, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pentylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Prunus Persica Juice, Glycerin, Sodium Cocoyl Amino Acids, Propylene Glycol, Lactic Acid, Sarcosine, Magnesium Aspartate, Potassium Aspartate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Huulivoide tosi ihana, toivottavasti jää myyntiin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Lahjasetti on kaunis! Naamioita soisin tulevan tarjolle normaalistikin, mielellään jotenkuten järkihintaan. Aloe aiheuttaa itselleni yleensä negatiivisen reaktion, tässä ei.

Naamio on ihana ja toivoisin kovasti, että niitä olisi myös joulun jälkeen ns. perustuotteena tarjolla.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana naamio, käytin illalla ja aamulla huulet oli pehmeät ja siloiset, naamio häivytti juonteita, toimi paremmin kuin osasin odottaa! Voide on kiva pieni hemmottelu, sävy sopiva päivittäiseen arkikäyttöön ja tuubista on helppo lisätä. Ehkä hieman kallis setti, naamioita käyttäisi mielellään enemmänkin kuin kolme. Tuotteet vastaa odotuksia.