loader
series logo

Nature Huulivoide, Ecocert Cosmos organic

4,70 € / 15 ml

Luonnollista pehmeyttä huulten iholle. Huulivoide sisältää runsaasti luonnon omia kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Sen kevyt koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä ja tuoksuu vadelmalta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Huulivoide, Ecocert Cosmos Organic hoitaa ja kosteuttaa huulia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

Huulivoide sisältää E-vitamiinia, sheavoita, risiinin siemenöljyä ja manteliöljyä. Koska huulten iho on erittäin ohutta, huulibalsamin ainesosat on valittu siten, että ne sekä kosteuttavat että auttavat palauttamaan kimmoisuuden huulille. Väritön balsami sisältää vain ainesosia, joilla on luonnollinen alkuperä ja joista 93,5 prosenttia on tuotettu luonnonmukaisesti.

Huulibalsamin koostumus on väritön ja hienon hieno, eikä tunne huulilla ole lainkaan tahmainen. Tuotteessa on kevyen vadelmainen tuoksu.

Riittoisa 15 ml:n tuubi on kätevä pitää mukana ja pakkauksen leveän annostelukärjen ansiosta huulibalsamia on miellyttävä levittää huulille.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Huulten hoitoon.
Käyttöohje
Levitä voidetta huulille tuubin annostelukärjen avulla.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Nuori; Ikääntyvä
Sertifikaatti

Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Candelilla Cera, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Decyl Cocoate, Parfum, Tocopherol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Aikaisempi huulivoide oli paras! Tämä uudistettu tuote on huono, eikä ollenkaan verrattavissa aiempaan. En tykkää yhtään. Toivoisin, että toisitte vanhan takaisin!!

Yhdyn myös edelliseen kommenttiin, harmi että luottotuotteeni huulibalsami meni muuttumaan tähän jota en herkkäihoisena pysty edes käyttämään. Huulet kuivaa, kutiaaja kihelmöi tätä käyttäessäni. Edellistä huulibalsamia tuli tilattua aina useampi tuubi kerralla ja se oli ihan huippu, nyt uuden huulirasvan metsästys alkaa. Pettynyt tähän ja todella harmistunut että paras huulivoide lopetettiin :(

Nature-sarjan uudistaminen on ollut sarja pettymyksiä. Entinen huulivoide oli lempihuulirasvani, sopivan paksua ja hoitavaa. Uusi koostumus on ihmeellinen. Todella nestemäistä ja huuliin jää pienenpieniä rakeita. Kuluu lähes heti pois, tai ei edes kulu, vaan vain katoaa jonnekin. Jää omituiseksi kalvoksi huulien pinnalle eikä imeydy eikä hoida lainkaan. Todella, todella harmi kun tämä tuote muutettiin. Oli luottotuote vuosikausia, ja nyt täytyy etsiä jälleen uusi huulivoide jostain. Ettei nyt olisi Dermosililla alettu tinkiä tuotteiden laadusta säästöjen kustannuksella, kun koko sarjan uudistus on vienyt sen huonommaksi?

Olen huomannut saman kuin mitä osa onkin jo kommentoinut eli tuote on muuttunut paljon huonommaksi kuin ennen. Harmi, koska oli paras huulirasva mitä olen koskaan käyttänyt. :(

Voi ei, mitä tälle tuotteelle on tapahtunut :( Entinen luottohuulirasva on pilalla. Tämän uuden koostumus on todella outo; miksi pitää olla rakeinen? Ei ole ainoa tuote Nature-sarjassa, joka on mennyt huonompaan suuntaan näissä viimeaikaisissa uudistuksissa. Todella ikävä juttu :(

Lataa lisää