Sensitive Kasvojenhoitosetti

24,80 € 19,90 €

Sensitive-sarjan tuotteilla hoidat ja kosteutat hellävaraisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Miedoista ja hajustamattomista tuotteista koostuvassa setissä on kaikki tarvittava päivittäiseen ihonhoitoon.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Hellää huolenpitoa kasvojesi iholle! Dermosil Sensitive Kasvojenhoitosetti hoitaa ja kosteuttaa hellävaraisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Miedoista ja hajustamattomista tuotteista koostuvassa setissä on kaikki, mitä tarvitset päivittäiseen ihonhoitoon. 

Puhdista kasvojen iho Sensitive Puhdistusvaahdolla, joka on hellävarainen ja mieto puhdistustuote. Pehmeä vaahto samalla hoitaa ja kosteuttaa kasvojesi ihoa. 

Kuivan ihon hoidossa kosteustasapainon ylläpitäminen ja kosteuden sitominen ihoon on tärkeää. Rasvaton ja kosteuttava Sensitive Hydrogeeli 0 % on hoitogeeli, jota voi sivellä pesun jälkeen kasvoille tuomaan lisäkosteutta ennen Sensitive Kasvovoiteen levittämistä. Kevyt kasvovoide imeytyy helposti ihoon, ja se kosteuttaa ja ravitsee herkkää ihoa. Sensitive Silmänympärysvoiteella hoidat ja kosteutat silmänympärysihoa.

Kaikilla kasvojenhoitosetin tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Sensitive Puhdistusvaahto (3653), Sensitive Hydrogeeli 0 % (3780), Sensitive Kasvovoide (3067) sekä Sensitive Silmänympärysvoide (3839).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 24.80 euroa. 

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen ihonhoitoon kuivalle ja herkälle iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusvaahdolla. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella ja levitä kasvojen iholle hydrogeeli ja kasvovoide.
Hajusteet
Hajustamaton

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihana vaahtopuhdistus mitä varhaisteinini käyttää jokapäivä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml