loader
series logo

Skin Comfort Kasvojenhoitosetti

43,40 € 35,00 €

Täyteläistä huolenpitoa ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Skin Comfort -sarjan tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja tuoden sille kaunista hehkua.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Skin Comfort -sarjan Dermosil-tuotteet hemmottelevat kasvojesi ihoa aamusta iltaan. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa auttaen sitä säilyttämään kimmoisuutensa.

Puhdista kasvojen iho Tasapainottavalla puhdistusvoiteella, joka huolehtii ihon luonnollisesta kosteustasapainosta. Voide puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa. Viimeistele kasvojen puhdistus Tasapainottavalla kasvovedellä, joka virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen.

Kosteuta kasvojen iho aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Teho Päivävoide on tehokkaasti kosteuttava kasvovoide ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ylellinen päivävoide antaa iholle lisäkosteutta ja ravinteita. Teho yövoide kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja syvempiä kerroksia yön aikana. Se vahvistaa ihon uudistumisprosessia, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa. Aamuin illoin käytettävä Silmänympärysgeelivoide tekee silmänympärysihosta raikkaan tuntuisen, silkinpehmeän ja mattapintaisen.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Tasapainottava puhdistusvoide (3922), Tasapainottava kasvovesi (3923), Teho Päivävoide (3054), Teho Yövoide (3212) sekä Silmänympärysgeelivoide (3592).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 43.40 euroa.

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihon hoitoon ikääntyvälle ja kuivalle iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusvoiteella ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Levitä iholle aamuisin päivävoidetta ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa yövoidetta. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella.
Ihotyyppi
Ikääntyvä; Kuiva

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olisi viiden tähden tuotesarja jos ei tuoksuisi niin voimakkaalta. Voiteet pyyhin jalkoihin ja kasvovettä en pysty käyttämään ollenkaan tuoksun takia. Parasta on sarjan silmänympärysgeelivoide jota aion jatkossakin käyttää. Onko pakko käyttää voimakkaita tuoksuja tuotteissa?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä tuotesarja ikääntyvälle iholle. On parantanut selvästi ihon kuntoa. Se on kiinteämmän ja heleämmän näköinen. Varsinkin kasvovesi ja yövoide ovat suosikkejani. Puolisen vuotta olen käyttänyt tätä tuotesarjaa. Yksi kysymys askarruttaa kun kirkas auringonvalo tulee kohta esiin. Ihoni on herkkä auringolle ja saan siitä pigmenttiläiskiä. Miksi päivävoiteessa ei ole UV-suojaa? Jos saisin vastauksen Dermosilin edustajalta. Kiitos.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kasvojenpuhdistustuote LOISTAVA couperosaiholle. Ainoa Dermosilin putsari, joka minulle toimii ja toimii paremmin kuin moni kallis selektiivinen/apteekkisarjan tuote. Kasvovesi oli pettymys, koska se ärsytti. Mutta kokonaisuus jää niin vahvasti plussan puolelle, että saa viisi tähteä. Plussaa tuotteiden kauniista ulkonäöstä!

Todella ihana ihonhoitosetti ikääntyvälle iholle.

Erittäin kuivan, herkän ihon pelastajat! Skin Comfort Teho -nimi ei ole hituistakaan yliampuva, vaan juuri osuva: säännöllisellä käytöllä olen saanut iho-ongelmani (lähinnä kuivuus ja siitä aiheutuva kutina) täysin rauhoittumaan. Aikaisemmin ihon puhdistus ym. tuntui esim. iltaisin väsyneenä rasittavalta rutiinilta, mutta nyt siitä nauttii: hoitava ja virkistävä vaikutus alkaa jo puhdistusemulsiota iholle pyöritellessä. Kasvovesi on yksi parhaista koskaan käyttämistäni! En halua sortua ylisanoihin, mutta iloni on aitoa, sillä kärsin pitkäkestoisista iho-ongelmista, joihin ei tuntunut löytyvän kestävää apua mistään tuotteesta. Ihon kiristäminen ja kutina häiritsivät jopa yöunia, eikä mikään rasvaaminen tuntunut riittävän. Etenkin yövoide on upea apu ja on ihme miten nämä eivät ole ärsyttäneet tosi helposti ärsyyntyvää atoopikon ihoa! Lämmin kiitos koko sarjasta, ja pyyntö, että pysyy valikoimassa muuttumattomana.

Lataa lisää