Skin Comfort Kasvojenhoitosetti
53,20 € 42,00 €

Täyteläistä huolenpitoa ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Skin Comfort -sarjan tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja tuoden sille kaunista hehkua.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Skin Comfort -sarjan Dermosil-tuotteet hemmottelevat kasvojesi ihoa aamusta iltaan. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa auttaen sitä säilyttämään kimmoisuutensa.

Puhdista kasvojen iho Tasapainottavalla puhdistusvoiteella, joka huolehtii ihon luonnollisesta kosteustasapainosta. Voide puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa. Viimeistele kasvojen puhdistus Tasapainottavalla kasvovedellä, joka virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen.

Kosteuta kasvojen iho aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Teho Päivävoide on tehokkaasti kosteuttava kasvovoide ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ylellinen päivävoide antaa iholle lisäkosteutta ja ravinteita. Teho yövoide kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja syvempiä kerroksia yön aikana. Se vahvistaa ihon uudistumisprosessia, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa. Aamuin illoin käytettävä Silmänympärysgeelivoide tekee silmänympärysihosta raikkaan tuntuisen, silkinpehmeän ja mattapintaisen.

Ravitse ja helli kasvojen ihoa kosteusvoiteiden lisäksi seerumilla. Runsaasti antioksidantteja sisältävä Glowing Kasvoseerumi ravitsee ihoa, tuoden iholle kaunista hehkua ja tehden siitä pehmeän samettisen. Taputtele seerumi puhtaalle iholle ennen kasvovoiteen levittämistä.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Tasapainottava puhdistusvoide (3922), Tasapainottava kasvovesi (3923), Teho Päivävoide (3054), Teho Yövoide (3212) , Glowing Kasvoseerumi (3406) sekä Silmänympärysgeelivoide (3592).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 53.20 euroa.

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihon hoitoon ikääntyvälle ja kuivalle iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusvoiteella ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Taputtele seerumia puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ja/tai iltaisin. Levitä seerumin imeydyttyä iholle aamuisin päivävoidetta ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa yövoidetta. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvä tuoksu ja toimii koko päivän myös helteellä. Tykkään!

Hyvää Juhannusta kaikille ja kysyn samalla, milloin on taas mahdollista ostaa tätä Upeaa Skin Comfort-ihonhoitopakkausta? Kaunista ja lämmintä kesää kaikille! 🐱

Olisiko mahdollista lisätä Skin Comfort Päivä- ja Yövoiteisiin Hyalyronihappoa? Tämä tuli mieleeni käytettyäni E- Vitamin-sarjan Seerumia sekä Maskia. Myös Skin Comfort Päivävoiteeseen olisi käytännöllistä lisätä suojakerroin, näin välttyisi käyttämättä useampia voiteita päällekkäin. Kiitoksia uusista Skin Comfort Puhdistusvoiteesta sekä Kasvovedestä! 😍

Tilasin setin koska halusin aloittaa säännöllisen ihonhoitorutiinin, nyt ole käyttänyt tuotteita kuukauden verran ja olen tyytyväinen. Olen myös kuullut muilta kehuja tasoittuneesta ihonsävystä. Harmi jos tuotetta ei ole nyt saatavilla lisää tai tietoa koska sitä tulisi lisää, koska mistä tiedät mihin sitten taas vaihtaisi hyväksi todetun..

Hei Sari! Kiitos viestistäsi. Meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa setin tulosta myyntiin.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

-25%

Vitamin E Kasvojenhoitosetti

33,40 € 24,90 €

-26%

Classic Kasvojenhoitosetti

22,80 € 16,90 €

-21%

Man Kasvojenhoitosetti

20,10 € 15,90 €