loader
series logo

Skin Comfort Kasvojenhoitosetti

43,40 € 35,00 €

Täyteläistä huolenpitoa ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Skin Comfort -sarjan tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja tuoden sille kaunista hehkua.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Skin Comfort -sarjan Dermosil-tuotteet hemmottelevat kasvojesi ihoa aamusta iltaan. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa auttaen sitä säilyttämään kimmoisuutensa.

Puhdista kasvojen iho Tasapainottavalla puhdistusvoiteella, joka huolehtii ihon luonnollisesta kosteustasapainosta. Voide puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa. Viimeistele kasvojen puhdistus Tasapainottavalla kasvovedellä, joka virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen.

Kosteuta kasvojen iho aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Teho Päivävoide on tehokkaasti kosteuttava kasvovoide ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ylellinen päivävoide antaa iholle lisäkosteutta ja ravinteita. Teho yövoide kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja syvempiä kerroksia yön aikana. Se vahvistaa ihon uudistumisprosessia, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa. Aamuin illoin käytettävä Silmänympärysgeelivoide tekee silmänympärysihosta raikkaan tuntuisen, silkinpehmeän ja mattapintaisen.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Tasapainottava puhdistusvoide (3922), Tasapainottava kasvovesi (3923), Teho Päivävoide (3054), Teho Yövoide (3212) sekä Silmänympärysgeelivoide (3592).

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 43.40 euroa.

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihon hoitoon ikääntyvälle ja kuivalle iholle.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusvoiteella ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Levitä iholle aamuisin päivävoidetta ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa yövoidetta. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella.
Ihotyyppi
Ikääntyvä; Kuiva

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Todella ihana ihonhoitosetti ikääntyvälle iholle.

Erittäin kuivan, herkän ihon pelastajat! Skin Comfort Teho -nimi ei ole hituistakaan yliampuva, vaan juuri osuva: säännöllisellä käytöllä olen saanut iho-ongelmani (lähinnä kuivuus ja siitä aiheutuva kutina) täysin rauhoittumaan. Aikaisemmin ihon puhdistus ym. tuntui esim. iltaisin väsyneenä rasittavalta rutiinilta, mutta nyt siitä nauttii: hoitava ja virkistävä vaikutus alkaa jo puhdistusemulsiota iholle pyöritellessä. Kasvovesi on yksi parhaista koskaan käyttämistäni! En halua sortua ylisanoihin, mutta iloni on aitoa, sillä kärsin pitkäkestoisista iho-ongelmista, joihin ei tuntunut löytyvän kestävää apua mistään tuotteesta. Ihon kiristäminen ja kutina häiritsivät jopa yöunia, eikä mikään rasvaaminen tuntunut riittävän. Etenkin yövoide on upea apu ja on ihme miten nämä eivät ole ärsyttäneet tosi helposti ärsyyntyvää atoopikon ihoa! Lämmin kiitos koko sarjasta, ja pyyntö, että pysyy valikoimassa muuttumattomana.

Hyvää Juhannusta kaikille ja kysyn samalla, milloin on taas mahdollista ostaa tätä Upeaa Skin Comfort-ihonhoitopakkausta? Kaunista ja lämmintä kesää kaikille! 🐱

Olisiko mahdollista lisätä Skin Comfort Päivä- ja Yövoiteisiin Hyalyronihappoa? Tämä tuli mieleeni käytettyäni E- Vitamin-sarjan Seerumia sekä Maskia. Myös Skin Comfort Päivävoiteeseen olisi käytännöllistä lisätä suojakerroin, näin välttyisi käyttämättä useampia voiteita päällekkäin. Kiitoksia uusista Skin Comfort Puhdistusvoiteesta sekä Kasvovedestä! 😍

Tilasin setin koska halusin aloittaa säännöllisen ihonhoitorutiinin, nyt ole käyttänyt tuotteita kuukauden verran ja olen tyytyväinen. Olen myös kuullut muilta kehuja tasoittuneesta ihonsävystä. Harmi jos tuotetta ei ole nyt saatavilla lisää tai tietoa koska sitä tulisi lisää, koska mistä tiedät mihin sitten taas vaihtaisi hyväksi todetun..

Lataa lisää