Peel-off kasvonaamio

4,80 € / 75 ml

Poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Regu®-Seb -ainesosa hidastaa talirauhasten toimintaa. Tuote sisältää myös E-vitamiinia. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa viikossa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Puhdistava Peel-off kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Kasvonaamion nimitys Peel-off tulee siitä, että naamion voi vetää pois kasvoilta, kun naamio on kuivunut. 

Kasvonaamion tulisi aina hoitaa ihon pääasiallista ongelmaa. Peel-off kasvonaamio sisältää Regu®-Seb -nimistä ainesosaa, joka hidastaa talirauhasten toimintaa ja hoitaa ihoa. Tuotteessa on myös E-vitamiinia, joka ravitsee kasvojen ihoa. Ihosta tulee raikkaan kuulas.

Peel-off kasvonaamio on väritöntä ja siinä on raikas Hypoparfum®-tuoksu. Peel-off kasvonaamio sopii sekä tytöille että pojille että aikuisen epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle.

Peel-off kasvonaamiota levitetään paksuhko kerros kasvojen t-alueelle ja tarvittaessa myös laajemmalle alueelle kasvojen iholla. Naamion tulee antaa kuivua kunnolla, noin 15–20 minuuttia. Kun naamio alkaa kuivua, sen reunat muuttuvat vaaleiksi ja ne alkavat hieman irrota itsestään. Kun naamion reunasta saa kiinni voi naamion vetää pois kasvoilta. Mikäli naamio ei irtoa isohkona palana, tulee sen antaa kuivua vielä hetken. Naamion voi myös pestä pois haalealla vedellä.

Peel-off kasvonaamio soveltuu käytettäväksi normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle sekä epäpuhtaalle iholle 1–2 kertaa viikossa.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen syväpuhdistus ja hoito. Normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.
Käyttöohje
Levitä paksuhko kerros naamiota kasvojen T-alueelle ja tarvittaessa myös laajemmalle alueelle kasvojen iholla. Anna kuivua kunnolla noin 15–20 minuuttia. Kun naamio alkaa kuivua ja reunat muuttuvat vaaleiksi, vedä naamio varovasti pois kasvoilta. Käytä 1–2 kertaa viikossa.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Nuori; Rasvoittuva; Sekaiho

Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Beta-Sitosterol, Tocopherol, Parfum, Denatonium Benzoate, Polysorbate 20

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Levitin paksuhkon kerroksen naamiota, mutta se ei todellakaan lähtenyt hyvin iholta, vaikka olisi antanut kuivua hamaan maailman tappiin asti... Ehkäpä tekstiksi sopisi "levitä TODELLA paksu kerros" 😅

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ensimmäinen kokeilemani Peel off- naamio ja mukavalta tuntui! Ei ollut liian tiukasti ihossa kiinni että olisi pitänyt itku kurkssa repiä irti, mutta selvästi irroitti epäpuhtauksia ihosta. Todella miellyttävä käyttää herkemmilläkin alueilla. Nenän isot huokoset voisivat kaivata jotakin tujumpaa.

Ihana rentouttava naamio. Olen aina ollut peel-off naamioiden kannattaja ja tästä erityisesti tykkään. Jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi.

Tästä saa kaiken tehon irti, kun pitelee kuumalla vedellä kasteltua nihkeää pyyhettä hetken aikaa kasvoilla, jotta ihohuokoset avautuu. Sitten tätä paksuhko kerros, antaa kuivua ja vetää pois. Ihohuokosten sisältö pakenee, sen voi melkeen tuntea. Täydellinen peel off- naamio mustapäihin ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

Hyvä ja hellävarainen, koska ihohuokosissa ei ole paljolti talia tai mustapäitä, on tämä minulle sopivan hellä. Jos haluat, että isompi määrä ihohuokosten sisältä pakenee, hanki joku voimakkaampi peel off-naamio!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml