loader

Peel-off kasvonaamio

3562

Poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Regu®-Seb -ainesosa hidastaa talirauhasten toimintaa. Tuote sisältää myös E-vitamiinia. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa viikossa.

530 P / 75 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 12 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Herkälle iholle sopiva, raikas tuoksu ja toimii niinkuin tuote lupaa!

Julia K.

Puhdistava Peel-off kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Kasvonaamion nimitys Peel-off tulee siitä, että naamion voi vetää pois kasvoilta, kun naamio on kuivunut. 

Kasvonaamion tulisi aina hoitaa ihon pääasiallista ongelmaa. Peel-off kasvonaamio sisältää Regu®-Seb -nimistä ainesosaa, joka hidastaa talirauhasten toimintaa ja hoitaa ihoa. Tuotteessa on myös E-vitamiinia, joka ravitsee kasvojen ihoa. Ihosta tulee raikkaan kuulas.

Peel-off kasvonaamio on väritöntä ja siinä on raikas Hypoparfum®-tuoksu. Peel-off kasvonaamio sopii sekä tytöille että pojille että aikuisen epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle.

Peel-off kasvonaamiota levitetään paksuhko kerros kasvojen t-alueelle ja tarvittaessa myös laajemmalle alueelle kasvojen iholla. Naamion tulee antaa kuivua kunnolla, noin 15–20 minuuttia. Kun naamio alkaa kuivua, sen reunat muuttuvat vaaleiksi ja ne alkavat hieman irrota itsestään. Kun naamion reunasta saa kiinni voi naamion vetää pois kasvoilta. Mikäli naamio ei irtoa isohkona palana, tulee sen antaa kuivua vielä hetken. Naamion voi myös pestä pois haalealla vedellä.

Peel-off kasvonaamio soveltuu käytettäväksi normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle sekä epäpuhtaalle iholle 1–2 kertaa viikossa.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvonaamiot & kuorinnat

Tarkoitus: Kasvojen syväpuhdistus ja hoito. Normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.

Käyttöohje: Levitä paksuhko kerros naamiota kasvojen T-alueelle ja tarvittaessa myös laajemmalle alueelle kasvojen iholla. Anna kuivua kunnolla noin 15–20 minuuttia. Kun naamio alkaa kuivua ja reunat muuttuvat vaaleiksi, vedä naamio varovasti pois kasvoilta. Käytä 1–2 kertaa viikossa.

Ihotyyppi: Nuori; Rasvoittuva; Sekaiho

Hajusteet: Hypoparfum®

Valmistusmaa: Tanska

certificate logotype

Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Beta-Sitosterol, Tocopherol, Parfum, Denatonium Benzoate, Polysorbate 20.

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Black week
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

3,8/5

reviewer avatar
Julia K. 04.09.2022

Herkälle iholle sopiva, raikas tuoksu ja toimii niinkuin tuote lupaa!

reviewer avatar
Riina M. 24.07.2022

Ihan hauska lisä ihonhoitoon välillä käytettäväksi. Kuivuu nopeasti ja lähtee yhtenä kappaleena irti. Mitään sen suurempaa eroa en ole ihossani huomannut suuntaan enkä toiseen.

reviewer avatar
Eija K. 30.04.2022

Sopivan määrän kun laittaa ja antaa kuivaa tarpeeksi kauan , niin kasvoja nyrpistämällä saa naamion reunoilta irtoamaan ja siitä on helppo ottaa kiinni ja vetää pois . Tulee puhdas ja viilentävä tunne . On sopinut myös herkälle iholleni . Isompi tuubi ois hyvä juttu

reviewer avatar
Anni T. 12.04.2022

Jännittävä tuote (naamio on hauska repiä kasvoilta), mutta mitään vaikutusta suuntaan tai toiseen en kasvoissani huomaa.

reviewer avatar
Susanna V. 26.10.2021

En ymmärrä näitä aiempia arvioita, itse käytän tätä 2 kertaa viikossa ja juuri olen tilaamassa uuden tuubin koska tuote on todella hyvä. Minulla on paha ongelma ihon epäpuhtauksien kanssa, ja tämä tuote "vetää" ne ihonalaiset finnit ulos. Paras puhdistava naamio ikinä. Ainut miinus se, että tuubia kannattaa säilyttää väärin päin, koska minulla ainakin meinaa valua tuote ulos kun otan korkin pois. Itsekin aluksi kokeilin paksuhkoa kerrosta, mutta totesin että tätä täytyy laittaa aika tavalla. Kokeilemalla selviää oikea määrä. 20 min annan vaikuttaa, sitten lähtee hienona kalvona, hieman voi jäädä johonkin ohutta reunaa mutta saa rapsuttamalla helposti pois.

reviewer avatar
Julia K. 14.10.2021

Ollut käytössä 3 vkoa. Ekalla kerralla laitoin liian paksun kerroksen, tuote ei kuivunut ja poistaminen oli yhtä sotkua. Muut kerrat määrä on ollut oikea, geelin kuivuessa pienen kasvojumpan jälkeen naamio repsottaa kätevästi reunoilta ja on vedettävissä irti lähes yhtenä palana. Naamio on seitinohut eikä siihen näy kiinnittyvän iholta mitään. En huomaa tuotteen tekevän iholleni hyviä tai huonoja muutoksia, käytön aikana ei ole ilmennyt eroa. Huomautus tuotteen vahvasta hajusta: Silmissä, nenässä ja jopa kurkussa tuntuu kemikaalin katku, kun tuotetta levittää iholle. Tunne on kuin söisit mentholpastillia, mutta miedompi. Tästä huolimatta tuote ei aiheuta reaktioita, mutten saa tästä myöskään uutta luottotuotetta vaan pitäydyn luonnon antimissa.