loader
Last Chance
series logo

Savinaamio

8,50 € / 40 ml

Syväpuhdistava savinaamio epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle. Sisältää aitoa savea. Levitetään koko kasvoille tai vain T-alueelle. Anna vaikuttaa puhtaalla, kostealla iholla 3–5 minuuttia ja huuhtele.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Rasvaisen ihon hoidossa on tärkeää pyrkiä normalisoimaan ihon talineritystä ja puhdistaa epäpuhtaudet iholta tehokkaasti. Avuksi kannattaa ottaa Dermosil Savinaamio, joka syväpuhdistaa ihoa.

Savinaamio sisältää aitoa savea, joka imee rasvaa ja talia. Savinaamio sisältää myös taikapähkinävettä, joka kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa, kosteuttavaa glyseriiniä sekä kevyesti kuorivaa ja puhdistavaa salisyylihappoa. Naamion sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja huolehtimaan ihon kosteustasapainosta.

Levitä Savinaamiota puhtaalle, kostealle kasvojen iholle runsas kerros ja anna vaikuttaa 3–5 minuuttia. Naamion ei tarvitse kuivua kokonaan. Savi imee talia ja epäpuhtauksia, vaikka naamio ei olisikaan täysin kuivunut iholle. Huuhtele naamio kasvoilta lämpimällä vedellä.

Käytä naamiota 1–2 kertaa viikossa koko kasvoille tai tarpeen mukaan esimerkiksi T-alueelle. Tuotteessa on mieto tuoksu.

Voit käyttää Skin Solutions -sarjan naamioita myös yhdessä. Levitä Kosteuttavaa naamiota kuiville ihoalueille ja Savinaamiota rasvoittuville, epäpuhtaille ihoalueille, kuten T-alueelle.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Savinaamio epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle.
Käyttöohje
Levitetään runsas kerros Savinaamiota koko kasvoille tai vain T-alueelle. Anna vaikuttaa iholla 3–5 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Rasvoittuva; Sekaiho

Aqua, Diatomaceous Earth, Hamamelis Virginiana Water, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Salicylic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Magnesium Aluminum Silicate, Parfum, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Phenoxyethanol, CI 77891, Xylitol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan luottotuote ollut jo vuosia. Tämä on yksi ehdoton avaintuote siinä, että sain oman ongelmaihoni kuntoon! Rauhoittaa todella tehokkaasti ajoittain kasvoille ilmestyneet näpyt ja pitää sekaihon tyytyväisenä. Suosittelen lämpimästi.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ensimmäinen käyttökerta ok, tuoksu ei mikään hyvä, toisella kertaa kasvot reagoi punoittaen mutta hydrokortisoni voide auttoi tähän. Roskiin lensi tuubi silti.

Surkea tuote. Ei ainakaan itsellä poista rasvaa naamasta ja pullosta riittää ihan pari käyttökertaa,kun voide on niin litku. Suosittelen rasvasta kärsiville Cattier Parisin savinaamiota!

Ensi alkuun tuote oli kelpo, vaikka en huomannut juurikaan eroa käytössä. Muutaman käytön jälkeen ihoni alkoi reagoimaan punoittavasti ja polttaen.

Lataa lisää