loader

Kuoriva yöseerumi

3792

Dermosililta löydät parhaat seerumit kasvoille! Kuoriva seerumi sopii väsyneelle, rasittuneelle ja ikääntyvällekin iholle. Kemiallisesti kuoriva seerumi vaikuttaa yön aikana ja poistaa iholta kuolleen ihosolukon, puhdistaa ja vähentää ihon epäpuhtauksia.

13,20 € 11,22 € / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,6 / 5

Perustuu 27 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kasvojen iho tuntuu ja näyttää aamulla silkkisen pehmeälle! Tästä tuli ehdoton ykköstuote, johon myös äitini rakastui. Ihon väri on myös tasaisempi.

Laura E.

Seerumit kasvoille - Kuoriva yöseerumi

Dermosililta löydät seerumit kasvoille eri tilanteisiin! Dermosil Kuoriva yöseerumi palauttaa iholle kauniin hehkun. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja puhdistaa ihoa säännöllisesti käytettynä.

Kuoriva yöseerumi on kemiallinen seerumi kasvoille, joka kuorii ihoa yön aikana. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Sen sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja tukevat ihon omaa keramidi- ja hyaluronihappotuotantoa.

Kuoriva yöseerumi sopii väsyneelle ja rasittuneelle kasvojen iholle sekä iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä.

Tuote on suunniteltu säännölliseen käyttöön, jolloin sen kuoriva vaikutus tuo iholle parhaan lopputuloksen. Iho puhdistuu ja sen epäpuhtaudet vähenevät. Puhtaaksi kuorittu iho on vastaanottavainen hoitaville ja kosteuttaville tuotteille.

Kuorivaa yöseerumia annostellaan kämmenelle pullon pipetillä. Taputtele Kuorivaa yöseerumia puhdistetulle iholle iltaisin. Kun seerumi on imeytynyt, voit tarvittaessa levittää iholle kasvovoidetta tuomaan lisäkosteutta.

Seerumin vaikutus tuntuu iholla pienenä kutinana tai lievästi kihelmöivänä tunteena sekä kevyenä punoituksena. Ne kuuluvat asiaan ja kertovat seerumin vaikutuksesta. Kuoriva yöseerumi on hajustamaton tuote.

Vältä seerumin levittämistä silmänympärysiholle. Älä käytä yöseerumia herkällä tai vaurioituneella iholla, eikä ennen altistumista voimakkaalle auringonvalolle.

Seerumi on kehitetty käytettäväksi yhdessä Dermosil-ihonhoitotuotteiden kanssa.

Tuote on vegaaninen.
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvoseerumit

Tarkoitus: Ihon kuorinta yön aikana. Palauttaa ihon raikkauden ja hehkun, puhdistaa ihoa ja tekee ihon vastaanottavaiseksi hoitaville voiteille.

Käyttöohje: Taputtele seerumia puhdistetulle iholle iltaisin. Vältä seerumin levittämistä silmänympärysiholle. Älä käytä yöseerumia herkällä tai vaurioituneella iholla eikä ennen altistumista voimakkaalle auringonvalolle.

Ihotyyppi: Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Glycolic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Gluconolactone, Propanediol, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xylitol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1

Saatavilla tuotesetissä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,6/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 20.05.2021

Hei Emma, voi kyllä käyttää.

reviewer avatar
Emma H. 15.05.2021

Voiko tätä käyttää yövoide retinolin kanssa?

reviewer avatar
Pia L. 17.03.2021

Ihoni sietää tätä todella hyvin eli seerumi ei aiheuta minkäänlaista ärtymistä. Se näyttää myös toimivan siten, että iho on aavistuksen heleämpi. Mutta tuoksu on aivan kamala, aivan kuin suolakurkkupurkin etikkalientä!

reviewer avatar
Pia K. 15.01.2021

Käytin iltaisin tätä, aamuisin tasapainottavaa seerumia, mutten huomannut mitään vaikutusta ihooni koko pullot käytettyäni. Imeytyy kyllä hyvin.

reviewer avatar
Päivi H. 14.12.2020

Kohta kaksi viikkoa käyttänyt, mitään vaikutuksia en ole huomannut. Tuoksu pistävä, mutta haihtuu kyllä nopeasti. Vaatii itsellä ainakin yövoiteen päälle.

reviewer avatar
Kati S. 30.09.2020

Hei! Tuote on hyvä, mutta kysyisin sen säilyvyydestä. Olin nimittäin unohtanut avaamattoman pakkauksen yöpöydän laatikkoon ja siinä on nyt päiväys mennyt. Mitä tuotteelle tapahtuu päiväyksen jälkeen?