loader
series logo

Kuoriva yöseerumi

13,20 € / 30 ml

Seerumi sopii väsyneelle, rasittuneelle ja ikäntyvällekin iholle. Kemiallisesti kuoriva seerumi vaikuttaa yön aikana ja poistaa iholta kuolleen ihosolukon, puhdistaa ja vähentää ihon epäpuhtauksia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Dermosil Kuoriva yöseerumi palauttaa iholle kauniin hehkun. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja puhdistaa ihoa säännöllisesti käytettynä.

Kuoriva yöseerumi on kemiallinen kasvojen kuorintatuote, joka kuorii ihoa yön aikana. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Sen sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja tukevat ihon omaa keramidi- ja hyaluronihappotuotantoa.

Kuoriva yöseerumi sopii väsyneelle ja rasittuneelle kasvojen iholle sekä iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä.

Tuote on suunniteltu säännölliseen käyttöön, jolloin sen kuoriva vaikutus tuo iholle parhaan lopputuloksen. Iho puhdistuu ja sen epäpuhtaudet vähenevät. Puhtaaksi kuorittu iho on vastaanottavainen hoitaville ja kosteuttaville tuotteille.

Kuorivaa yöseerumia annostellaan kämmenelle pullon pipetillä. Taputtele Kuorivaa yöseerumia puhdistetulle iholle iltaisin. Kun seerumi on imeytynyt, voit tarvittaessa levittää iholle kasvovoidetta tuomaan lisäkosteutta.

Seerumin vaikutus tuntuu iholla pienenä kutinana tai lievästi kihelmöivänä tunteena sekä kevyenä punoituksena. Ne kuuluvat asiaan ja kertovat seerumin vaikutuksesta. Kuoriva yöseerumi on hajustamaton tuote.

Vältä seerumin levittämistä silmänympärysiholle. Älä käytä yöseerumia herkällä tai vaurioituneella iholla, eikä ennen altistumista voimakkaalle auringonvalolle.

Seerumi on kehitetty käytettäväksi yhdessä Dermosil-ihonhoitotuotteiden kanssa.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Ihon kuorinta yön aikana. Palauttaa ihon raikkauden ja hehkun, puhdistaa ihoa ja tekee ihon vastaanottavaiseksi hoitaville voiteille.
Käyttöohje
Taputtele seerumia puhdistetulle iholle iltaisin. Vältä seerumin levittämistä silmänympärysiholle. Älä käytä yöseerumia herkällä tai vaurioituneella iholla eikä ennen altistumista voimakkaalle auringonvalolle.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva

Aqua, Glycolic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Gluconolactone, Propanediol, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xylitol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä kuoriva yöseerumi on kyllä käsittämättömän hyvä tuote. Minulla on sekaiho (T-alueelta rasvoittuva, poskipäät ja silmänympärysiho kuiva). Käytän joka toinen ilta niin että levitän seerumia silmänympärysihoa lukuunottamatta koko kasvoile kasvoveden jälkeen, annan imeytyä ja levitän muut tuotteet. Aamulla iholla on kaunis hehku! Pyyhin kasvot herättyäni Dermosilin misellivedellä ja laitan sen jälkeen muut käyttämäni tuotteet. Nyt useiden viikkojen käytön jälkeen huomaan, miten ihos sävy sekä kosteystasapaino ovat tasapainottuneet. Tuntuu, että iho on yleisesti vähemmän näppyinen eli T-alueella, erityisesti leuassa ja nenässä on olemattomasti finnejä ja mustapäitä. Omalla ihollani ei ole tuntunut tuoteselosteessa sanottua pientä kutinaa, kihelmöintiä tai punotusta. Enemmänkin, ehkä lämmöntunnetta kasvoilla, joka menee muutamassa minuutissa pois. Ei tosiaan haise oikeesti miltään, joten siitä vielä erityis iso plussa!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olen vaikuttunut! Myönnän olleeni skeptinen kun tilasin tuotteen, mutta tästä tuli kertaheitolla suosikkituote. Käytän joka ilta ennen kosteusvoiteen levittämistä, ja talvella muuten hilseilevä ja kiristelevä ihoni on nyt ollut tosi hyvässä kunnossa! Luulin ensin, että on vain sattumaa, mutta heti kun jätän käyttämättä yhden tai kaksi peräkkäistä yötä, iho on taas hilseilevä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ostin mielenkiinnosta tämän tuotteen ja muutaman kuukauden käyttökokemuksen jälkeen täytyy sanoa, että tykkään tosi paljon! Minulla on sekaiho ja tuotetta käyttämällä ihon väri on tasaantunut, näpyt rauhoittuneet yön aikana tai jopa kokonaan poistuneet. Tykkään!

Olen kohta käyttänyt koko pullon loppuun ja tykkään tuotteesta tosi paljon. Toimii minun akne/rocacea pintakuivalle iholle ihan törkeän hyvin!! Haisee valitettavasti yhtä pahalle kuin kosmetologien tekemät kemialliset hoidot. Mutta tuote toimii. Käytän tätä joka ilta ja pitää mulla ainakin aknen kurissa. Uusi pullo tilauksessa. Tätä en vaihda muuhun. Hinta laatu suhde kohillaan. Minä kiitän.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vakiotuote, joka toimii. Jos iholla on epäpuhtauksia niin puhdistuksen jälkeen tätä yöksi, ja iho näyttää aamulla jo paljon paremmalta.Käytän 1-3 yönä viikossa ennaltaehkäisevästi tai näppyjen ilmestyessä. Alussa sai aikaan pienen pientä kirvelyä, mutta muutaman keran jlk iho tottui. Tuote ei tuoksu miltään ja on todella riittoisaa. Kun kuivaa iholle, joskus saatan laittaa kosteuttavaa seerumia tai voidetta päälle.

Lataa lisää