loader
series logo

Kuoriva yöseerumi

13,20 € / 30 ml

Seerumi sopii väsyneelle, rasittuneelle ja ikääntyvällekin iholle. Kemiallisesti kuoriva seerumi vaikuttaa yön aikana ja poistaa iholta kuolleen ihosolukon, puhdistaa ja vähentää ihon epäpuhtauksia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Dermosil Kuoriva yöseerumi palauttaa iholle kauniin hehkun. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja puhdistaa ihoa säännöllisesti käytettynä.

Kuoriva yöseerumi on kemiallinen kasvojen kuorintatuote, joka kuorii ihoa yön aikana. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Sen sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja tukevat ihon omaa keramidi- ja hyaluronihappotuotantoa.

Kuoriva yöseerumi sopii väsyneelle ja rasittuneelle kasvojen iholle sekä iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä.

Tuote on suunniteltu säännölliseen käyttöön, jolloin sen kuoriva vaikutus tuo iholle parhaan lopputuloksen. Iho puhdistuu ja sen epäpuhtaudet vähenevät. Puhtaaksi kuorittu iho on vastaanottavainen hoitaville ja kosteuttaville tuotteille.

Kuorivaa yöseerumia annostellaan kämmenelle pullon pipetillä. Taputtele Kuorivaa yöseerumia puhdistetulle iholle iltaisin. Kun seerumi on imeytynyt, voit tarvittaessa levittää iholle kasvovoidetta tuomaan lisäkosteutta.

Seerumin vaikutus tuntuu iholla pienenä kutinana tai lievästi kihelmöivänä tunteena sekä kevyenä punoituksena. Ne kuuluvat asiaan ja kertovat seerumin vaikutuksesta. Kuoriva yöseerumi on hajustamaton tuote.

Vältä seerumin levittämistä silmänympärysiholle. Älä käytä yöseerumia herkällä tai vaurioituneella iholla, eikä ennen altistumista voimakkaalle auringonvalolle.

Seerumi on kehitetty käytettäväksi yhdessä Dermosil-ihonhoitotuotteiden kanssa.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Ihon kuorinta yön aikana. Palauttaa ihon raikkauden ja hehkun, puhdistaa ihoa ja tekee ihon vastaanottavaiseksi hoitaville voiteille.
Käyttöohje
Taputtele seerumia puhdistetulle iholle iltaisin. Vältä seerumin levittämistä silmänympärysiholle. Älä käytä yöseerumia herkällä tai vaurioituneella iholla eikä ennen altistumista voimakkaalle auringonvalolle.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva

Aqua, Glycolic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Gluconolactone, Propanediol, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xylitol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Käytin iltaisin tätä, aamuisin tasapainottavaa seerumia, mutten huomannut mitään vaikutusta ihooni koko pullot käytettyäni. Imeytyy kyllä hyvin.

Kohta kaksi viikkoa käyttänyt, mitään vaikutuksia en ole huomannut. Tuoksu pistävä, mutta haihtuu kyllä nopeasti. Vaatii itsellä ainakin yövoiteen päälle.

Hei! Tuote on hyvä, mutta kysyisin sen säilyvyydestä. Olin nimittäin unohtanut avaamattoman pakkauksen yöpöydän laatikkoon ja siinä on nyt päiväys mennyt. Mitä tuotteelle tapahtuu päiväyksen jälkeen?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Viikko käytetty iltaisin, seerumi kosteuttaa hyvin, paremmin kuin muut seerumit mikä yllätti, uusi suosikki! Ei kihelmöi eikä kuumota lainkaan vaikka ihoni on herkkä ongelmaiho. Tuoksu ei ole parhain. Pipetin sijaan toivon kaikkia seerumeja pumppupulloon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kasvojen iho tuntuu ja näyttää aamulla silkkisen pehmeälle! Tästä tuli ehdoton ykköstuote, johon myös äitini rakastui. Ihon väri on myös tasaisempi.

Lataa lisää