loader
series logo

Nature Kasvoseerumi, Ecocert Cosmos organic

10,90 € / 30 ml

Kasvoseerumi antaa iholle hehkua ja elinvoimaa sekä parantaa ihon kosteustasapainoa. Ylelliset luonnon raaka-aineet auttavat ihoa säilyttämään nuorekkuutensa ja joustavuutensa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Kasvoseerumi huolehtii kasvojen ihon hyvinvoinnista hoitaen ja kosteuttaen ihoa sekä antaen iholle uutta elinvoimaa. Ylellinen seerumi sopii normaalille, kuivalle ja rasvoittuvalle iholle. 

Seerumi sisältää kotimaista koivunmahlaa, jolla on ihoa uudistava vaikutus. Glyseriini ja xylitoli sitovat kosteutta ihoon ja runsaasti C-vitamiinia sisältävä lakkauute hoitaa ja virkistää ihoa sekä suojaa sitä lämpötilavaihteluilta.

Sammalet ovat erittäin sitkeitä ja sopeutumiskykyisiä. Seerumi sisältää sammalesta kehitettyä MossCellTec™ -aktiivia, joka hyödyntää sammalten parhaita ominaisuuksia. Tämä innovatiivinen ainesosa parantaa ihon kosteustasapainoa sekä kesähelteillä että talvipakkasille. Se auttaa ihoa säilymään nuorekkaana ja kimmoisana, ja vahvistaa jopa ihon vastustuskykyä.

Seerumi sopii käytettäväksi kuivalle iholle aamuin illoin. Rasvoittuvalle iholle seerumia voi käyttää päivävoiteen sijaan. Levitä seerumia kevyesti taputellen puhtaalle kasvojen iholle. Seerumin imeydyttyä levitä iholle Nature Kasvovoidetta.

Seerumissa on raikas kukkaistuoksu, jossa on ripaus vaniljaa.

Seerumin ainesosista 99,3 % on luonnollista alkuperää ja 20,3 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ihon hoitoon.
Käyttöohje
Ota pipetillä pullosta 1-2 tippaa seerumia ja levitä se kevyesti taputellen puhtaalle kasvojen iholle aamuin illoin. Levitä iholle kasvovoidetta seerumin imeydyttyä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Rasvoittuva
Sertifikaatti

Aqua, Betula Pendula sap, Glycerin, Xylitol, Isomalt, Phytol, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Dextrin, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Minusta tämä on hintaansa nähden oikein hyvä seerumi! Käytän tätä lisäkosteutta tuomaan kasvovoiteen alle ja tämä hoitaa kyllä hommansa sekaihollani moitteetta. Imeytyy nopeasti, muttei jätä kiristelevää tunnetta ja kasvovoide on helppo levittää perään. Tuoksu on todella mieto eikä herkkä iho ole reagoinut tähän millään tavalla.

Kirjoitin yhden tähden merkintäni lisäksi tänne arvion uudesta seerumiversiosta, mutta se oli otettu jostain syystä pois. Joka tapauksessa seerumin aikaisempi Kanerva-versio oli ystäväpiirini lempituote, mutta tämä nykyinen oli pettymys. Voisiko vanhan Kanerva-version saada takaisin myyntiin? Myös kotimaisuus oli tuotteessa plussaa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämän tuotteen uudistaminen on ihan uskomaton möhläys. Yksi parhaista luonnonkosmetiikan seerumeista teki ihosta silkinpehmeän - ja nyt kiristävän ja kurjan tuntuisen. Tämä myös tuntuu vesimäisyytensä takia tuotetyypiltään hoitovedeltä eikä seerumilta. Kannatan vahvasti nimimerkin Hille ehdotusta vanhan tuotteen takaisin tuomiseksi tämän uuden version rinnalle.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vanhaa versiota minäkin jäin kaipaamaan, koska olen allerginen vaniljantuoksulle :/

Lataa lisää