loader
series logo

Tasapainottava kasvovesi

7,80 € / 250 ml

Pehmeämmän, kauniimman ihon salaisuus piilee raikastavassa, ihoa kosteuttavassa kasvovedessä. Se auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja saa ihon tuntumaan kimmoisalta ja hyvinvoivalta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Dermosil Tasapainottava kasvovesi virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi puhdistaa ja myös kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa.

Tasapainottava kasvoveden ylellinen koostumus sisältää ihon luonnollisia kosteuttajia. Sokerijuurikkaasta saatavat uutteet betaiini ja inositoli muodostavat ihon luonnollisen kosteuttajan, joka auttaa sitomaan vettä ihosoluihin sekä sisältä että ulkoapäin. Näin iho pysyy myös kosteutettuna pidempään ja sen pinta tuntuu sileämmältä ja hyvinvoivalta.

Kasvovesi sisältää niasiiniamidia, joka auttaa supistamaan ihohuokosia. Se lisää ihon kimmoisuutta, jolloin iho tuntuu tasaisemmalta ja myös pienet juonteet tasoittuvat. Niasiiniamidi on erinomainen ainesosa ikääntyvän ihon hoitoon, sillä se auttaa myös tasoittamaan ihon epätasaista sävyä.

Kasvovesi sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä rauhoittavaa allantoiinia.

Kasvovedessä on muista Skin Comfort -sarjan tuotteista tuttu mieto, naisellinen tuoksu.

Käytä Tasapainottavaa kasvovettä säännöllisesti yhdessä Tasapainottavan puhdistusvoiteen kanssa, jotta saat parhaan hyödyn niiden ihon kosteustasapainoa tukevista ominaisuuksista.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon, mikä tekee ihosta hyvinvoivan ja kauniin.
Käyttöohje
Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvojen iho kauttaaltaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Aqua, Niacinamide, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Propanediol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Betaine, Sodium Benzoate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Allantoin, Inositol, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kyllä oli pettymys tämä tuote. Ennen niin ihana paksuhko kasvovesi on muuttunut tällaiseksi litkuksi, epäilin että väärä tuote tullut tilattua. Ei jatkoon! Vanha tuote ehdottomasti takaisin!

Olin syvästi tähän pettynyt sillä ilman ennakkovaroitusta oli tuotteen koostumusta ja hajustetta muutettu niin etten enää pysty tätä käyttämään. Onneksi pystyn vielä sentään tämän sarjan muita tuotteita käyttämään...nyt olen vailla kasvovettä....

Mitä tälle ennen niin ihanalle, .koostumukseltaan paksulle kasvovedelle on tapahtunut??? Järkyttävää kirvelevää litkua. Ja auta armias jos satut nuolaisemaan huulia joihin on joutunut kyseistä "hyvää tekevää" ainetta.. Onneksi saman tuotesarjan puhdistusvoide on vielä käyttökelpoista, vaikka sitakin on jo vähän "paranneltu"

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Iholla tuntuu ihan hyvältä mutta miinusta annan koska ainetta kuivuu korkin reunoille, jota menee helposti vanulappuun ja siitä kasvoille.

Itsekkin aloin tarkistamaan olinko tilannut väärän tuotteen..Tuote kuivattaa ihoa ja tuntuu kiristävältä.Jo muutaman käyttökerraan jälkeen on tullut punoittavia näppyjä paikkohin joissa niitä ei edes tavallisesti ole. Omalla kohdallani käy myös niin että alan ostamaan eri tuotesarjaa ja jätän dermosil tuotteet. Ihmetystä aiheuttaa myös kun hyväksi koetut tuotteet uudistetaan, siis poistuu valikoimista.Monen tuotteen kohdalla huomannut saman. Dermosilin tuotteissa olen aina tykännyt kun tuotteet eivät juurikaan tuoksu, mutta siihenkin on tullut muutos huononpaan vaikka tuotteita kaupataan tuoksuttomina.

Lataa lisää