loader
series logo

Tasapainottava kasvovesi

7,80 € / 250 ml

Pehmeämmän, kauniimman ihon salaisuus piilee raikastavassa, ihoa kosteuttavassa kasvovedessä. Se auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja saa ihon tuntumaan kimmoisalta ja hyvinvoivalta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Dermosil Tasapainottava kasvovesi virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi puhdistaa ja myös kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa.

Tasapainottava kasvoveden ylellinen koostumus sisältää ihon luonnollisia kosteuttajia. Sokerijuurikkaasta saatavat uutteet betaiini ja inositoli muodostavat ihon luonnollisen kosteuttajan, joka auttaa sitomaan vettä ihosoluihin sekä sisältä että ulkoapäin. Näin iho pysyy myös kosteutettuna pidempään ja sen pinta tuntuu sileämmältä ja hyvinvoivalta.

Kasvovesi sisältää niasiiniamidia, joka auttaa supistamaan ihohuokosia. Se lisää ihon kimmoisuutta, jolloin iho tuntuu tasaisemmalta ja myös pienet juonteet tasoittuvat. Niasiiniamidi on erinomainen ainesosa ikääntyvän ihon hoitoon, sillä se auttaa myös tasoittamaan ihon epätasaista sävyä.

Kasvovesi sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä rauhoittavaa allantoiinia.

Kasvovedessä on muista Skin Comfort -sarjan tuotteista tuttu mieto, naisellinen tuoksu.

Käytä Tasapainottavaa kasvovettä säännöllisesti yhdessä Tasapainottavan puhdistusvoiteen kanssa, jotta saat parhaan hyödyn niiden ihon kosteustasapainoa tukevista ominaisuuksista.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon, mikä tekee ihosta hyvinvoivan ja kauniin.
Käyttöohje
Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvojen iho kauttaaltaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Aqua, Niacinamide, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Propanediol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Betaine, Sodium Benzoate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Allantoin, Inositol, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä on ihan mun lempparikasvovesi! En tykännyt edellisestä paksummasta versiosta mutta tämä on ihan loistava ja toivon todella että tuotetta ei lopeteta! Todella tehokas, iho näyttää ihanan kuulaalta. Se mitä ihmiset ei ehkä tajua, on että niasiiniamidi ei ole etusijassa kosteuttaja, vaan sillä on paljon muita tärkeitä ominaisuuksia, mm ihon ikääntymistä vastaan taisteleminen, ihon kirkastaminen ym, joten kosteutus pitää hakea muualta, mutta se ei todellakaan tee tästä huonoa tuotetta kun ymmärtää sen käyttöperiaatteen :)

Pettynyt olen minäkin! Tuote litkua ja kuivuu korkin reunoille. Mikään tuotteessa ei ole muuttunut paremmaksi. Toivon entisen tuotteen takaisin, kiitos!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kyllä oli pettymys tämä tuote. Ennen niin ihana paksuhko kasvovesi on muuttunut tällaiseksi litkuksi, epäilin että väärä tuote tullut tilattua. Ei jatkoon! Vanha tuote ehdottomasti takaisin!

Olin syvästi tähän pettynyt sillä ilman ennakkovaroitusta oli tuotteen koostumusta ja hajustetta muutettu niin etten enää pysty tätä käyttämään. Onneksi pystyn vielä sentään tämän sarjan muita tuotteita käyttämään...nyt olen vailla kasvovettä....

Mitä tälle ennen niin ihanalle, .koostumukseltaan paksulle kasvovedelle on tapahtunut??? Järkyttävää kirvelevää litkua. Ja auta armias jos satut nuolaisemaan huulia joihin on joutunut kyseistä "hyvää tekevää" ainetta.. Onneksi saman tuotesarjan puhdistusvoide on vielä käyttökelpoista, vaikka sitakin on jo vähän "paranneltu"

Lataa lisää