loader
series logo

Tasapainottava kasvovesi

7,80 € / 250 ml

Pehmeämmän, kauniimman ihon salaisuus piilee raikastavassa, ihoa kosteuttavassa kasvovedessä. Se auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja saa ihon tuntumaan kimmoisalta ja hyvinvoivalta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Dermosil Tasapainottava kasvovesi virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi puhdistaa ja myös kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa.

Tasapainottava kasvoveden ylellinen koostumus sisältää ihon luonnollisia kosteuttajia. Sokerijuurikkaasta saatavat uutteet betaiini ja inositoli muodostavat ihon luonnollisen kosteuttajan, joka auttaa sitomaan vettä ihosoluihin sekä sisältä että ulkoapäin. Näin iho pysyy myös kosteutettuna pidempään ja sen pinta tuntuu sileämmältä ja hyvinvoivalta.

Kasvovesi sisältää niasiiniamidia, joka auttaa supistamaan ihohuokosia. Se lisää ihon kimmoisuutta, jolloin iho tuntuu tasaisemmalta ja myös pienet juonteet tasoittuvat. Niasiiniamidi on erinomainen ainesosa ikääntyvän ihon hoitoon, sillä se auttaa myös tasoittamaan ihon epätasaista sävyä.

Kasvovesi sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä rauhoittavaa allantoiinia.

Kasvovedessä on muista Skin Comfort -sarjan tuotteista tuttu mieto, naisellinen tuoksu.

Käytä Tasapainottavaa kasvovettä säännöllisesti yhdessä Tasapainottavan puhdistusvoiteen kanssa, jotta saat parhaan hyödyn niiden ihon kosteustasapainoa tukevista ominaisuuksista.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon, mikä tekee ihosta hyvinvoivan ja kauniin.
Käyttöohje
Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvojen iho kauttaaltaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Aqua, Niacinamide, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Propanediol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Betaine, Sodium Benzoate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Allantoin, Inositol, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Nyt on ihan pakko kysyä, että miksi on lopetettu Skin Solutions -sarjasta Balancing Facial Tonic? Se oli ihan paras aikuisen rasvoittuvan ja näppyihin taipuvaisen ihon kasvovesi, joka rauhoitti ja tasapainotti ihoa oikeasti. Kuvauksen perusteella tätä en edes uskalla tilata korvikkeena. Miksi valikoimissa ei voi olla molempia tuotteita?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuntuu mukavalta kasvoilla, eikä jää lismaiseksi ihon pinnalle tai mitään. Seerumi ja voide imeytyy tämän laittamisen jälkeen hyvin. Ihanan kevyt koostumus.

En pitänyt yhtään uudesta koostumuksesta enkä pullosta. Jos olisin tiennyt näiden muuttuneen, en olisi ostanut! Ehdottomasti vanha paksumpi koostumus takaisin ja pumppupullo!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä on ihan mun lempparikasvovesi! En tykännyt edellisestä paksummasta versiosta mutta tämä on ihan loistava ja toivon todella että tuotetta ei lopeteta! Todella tehokas, iho näyttää ihanan kuulaalta. Se mitä ihmiset ei ehkä tajua, on että niasiiniamidi ei ole etusijassa kosteuttaja, vaan sillä on paljon muita tärkeitä ominaisuuksia, mm ihon ikääntymistä vastaan taisteleminen, ihon kirkastaminen ym, joten kosteutus pitää hakea muualta, mutta se ei todellakaan tee tästä huonoa tuotetta kun ymmärtää sen käyttöperiaatteen :)

Pettynyt olen minäkin! Tuote litkua ja kuivuu korkin reunoille. Mikään tuotteessa ei ole muuttunut paremmaksi. Toivon entisen tuotteen takaisin, kiitos!

Lataa lisää