Tasapainottava kasvovesi
7,80 € / 250 ml

Pehmeämmän, kauniimman ihon salaisuus piilee raikastavassa, ihoa kosteuttavassa kasvovedessä. Se auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja saa ihon tuntumaan kimmoisalta ja hyvinvoivalta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Dermosil Tasapainottava kasvovesi virkistää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi puhdistaa ja myös kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa.

Tasapainottava kasvoveden ylellinen koostumus sisältää ihon luonnollisia kosteuttajia. Sokerijuurikkaasta saatavat uutteet Betaiini ja inositoli muodostavat ihon luonnollisen kosteuttajan, joka auttaa sitomaan vettä ihosoluihin sekä sisältä että ulkoapäin. Näin iho pysyy myös kosteutettuna pidempään ja sen pinta tuntuu sileämmältä ja hyvinvoivalta.

Kasvovesi sisältää niasiiniamidia, joka auttaa supistamaan ihohuokosia. Se lisää ihon kimmoisuutta, jolloin iho tuntuu tasaisemmalta ja myös pienet juonteet tasoittuvat. Niasiini on erinomainen ainesosa ikääntyvän ihon hoitoon, sillä se auttaa myös tasoittamaan ihon epätasaista sävyä.

Kasvovesi sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä rauhoittavaa alantoiinia.

Kasvovedessä on muista Skin Comfort -sarjan tuotteista tuttu mieto, naisellinen tuoksu.

Käytä Tasapainottavaa kasvovettä säännöllisesti yhdessä Tasapainottavan puhdistusvoiteen kanssa, jotta saat parhaan hyödyn niiden ihon kosteustasapainoa tukevista ominaisuuksista.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon, mikä tekee ihosta hyvinvoivan ja kauniin.
Käyttöohje
Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvojen iho kauttaaltaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Niacinamide, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Propanediol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Betaine, Sodium Benzoate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Allantoin, Inositol, Citric Acid

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hei! Kiitos palautteestasi. Valikoimassamme oleva Vitamin E Kasvovesi (3599) on hieman emulsiomainen, täyteläinen kasvovesi. Se sisältää mm. E-vitamiinia, kosteuttavaa glyseriiniä sekä antioksidantteja ja sopii hyvin eri-ikäiselle kuivalle ja normaalille iholle. Jokaisella tuotteella on aina oma koostumuksensa, joten suoraa korvaajaa toiselle tuotteelle ei ole.

Tykkäsin tuotteesta! Sopii tosi hyvin rasvoittuvalle iholle osana kosteutusrutiineja sekä illalla että aamulla. Koostumus on todella ohut, vesimäinen, mutta rauhoittaa ihon, eli tuntuu ravitsevan.

Aika moni kokenut, että aikaisempi versio SkinComfortin kasvovedestä oli parempi ja täytyy nyt yhtyä tähän mielipiteeseen - ei hyvä. Tuoksu liian voimakas/pistävä ja lisäksi jäin kaipaamaan tuhdimpaa, voidemaisempaa koostumusta - se tuntui hyvältä, vaikka vasta yhden kerran ehdin vanhaa tuotetta itselleni hankkia - olisi voinut tulla vakiotuotteekseni, mutta... Onko antaa vinkkiä, löytyykö valikoimastanne, aiempaa SkinComfortin kasvovettä vastaavaa vähän voidemaisempaa/paksumpaa kasvovettä, joka sopii ikääntyvän ihon hoitoon tasoittaen pieniä juonteita ja epätasaista sävyä?

Vanhat tutut takasin ei ollu yhtähyvät kun pumppupullos olevat tuotteet en tiedämikä nyt sopii vanhemmalle kun kaikki on nuorille täytyy mennä orifeimin sivuille 😑

Olen pitkään käyttänyt SC kasvovettä joka oli ihanan täyteläinen ja kosteutti kuivaa ihoani todella hyvin.Nyt luettuani palautteita en edes viitsi kokeilla uutta.ikävä sanoa,mutta enää en taida tilata mitään,koska tuo ”vanha” SC kasvovesi oli se miksi tilasin Dermo tuotteita.Nyt ei ole enää mitään syytä,löydän kaupasta hyviä/edullisia tuotteita.TODELLA huono päätös lopettaa tuo kasvovesi!!!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kasvovesi

5,20 € / 250 ml

Vitamin E Kasvovesi

5,20 € / 250 ml

Sensitive Kasvovesi

6,50 € / 250 ml