Nature Kasvovesi, Ecocert Cosmos organic

8,90 € / 250 ml

Luonnollisen raikas kasvovesi viimeistelee kasvojen ihon puhdistuksen aamuin illoin. Kosteuttava ja raikastava kasvovesi ei sisällä alkoholia, vaan on pullollaan luonnon raikkaimpia ainesosia!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Kasvovesi, Ecocert Cosmos organic tuo kasvojen iholle luonnollista raikkautta. Kasvovesi puhdistaa ja raikastaa ihon puhdistuksen jälkeen ja tekee siitä vastaanottavaisemman muille ihonhoitotuotteille.

Kasvovesi sisältää muun muassa appelsiininkukkavettä, joka tukee ihon luonnollista kimmoisuutta ja ihokudosten hyvinvointia sekä auttaa pienentämään ihohuokosia. Koivunmahla ja betaiini hoitavat ihoa ja lakkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka on iholle tärkeä antioksidantti.

Sammalet ovat erittäin sitkeitä ja sopeutumiskykyisiä. Kasvovesi sisältää sammalesta kehitettyä MossCellTec™ -aktiivia, joka hyödyntää sammalten parhaita ominaisuuksia. Tämä innovatiivinen ainesosa parantaa ihon kosteustasapainoa sekä kesähelteillä että talvipakkasilla. Se auttaa ihoa säilymään nuorekkaana ja kimmoisana, ja vahvistaa jopa ihon vastustuskykyä.

Alkoholittomassa Kasvovedessä on kevyt luonnollinen kukkaistuoksu, joka tulee tuotteen raaka-aineista. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita.

Tuote on vegaaninen.

Ecocert Cosmos -sertifioidun tuotteen ainesosista 99,3 % on luonnollisia ja 21,3 % luomulaatua.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistuksen viimeistelyyn ja hoitoon.
Käyttöohje
Pyyhi kasvojen iho kevyesti kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä
Sertifikaatti

Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Betula Pendula Sap, Glycerin, Betaine, Isomalt, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phytol, Dextrin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ostin tämän ja "vesi" aika geelimäistä. Pitääkö olla geelimäistä?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä kasvovesi ensimmäiseksi tuotteeksi kasvojen puhdistuksen jälkeen! Tylsää, että arvosteluja on verkkokaupan uudistuksessa lennellyt sinne tänne sekaisin eikä niitä ole korjattu. Ovat nyt väärien tuotteiden kohdalla, eli arvosteluihin ei voi luottaa. Toki joistakin heti näkee, ettei se voi koskea kyseistä tuotetta. Olen kirjoittanut aiemmin Höyläysvaahdolle tuon "Mies käyttää partavaahtona ja tykkää." Ei tosiaankaan käytä kasvovettä partavaahtona.

Mies käyttää partavaahtona ja tykkää.

Kiitos vastauksesta! Ja: mahtavaa :)

Hei Teija! Tämän kasvoveden pH on noin 4,7 eli samalla tasolla ihon luonnollisen pH-arvon kanssa.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Kasvovesi

5,20 € / 250 ml

Kasvovesi

5,20 € / 250 ml

Vitamin E Misellivesi Hyal x 4

5,60 € / 250 ml