loader
series logo

Nature Kasvovesi, Ecocert Cosmos organic

8,90 € / 250 ml

Luonnollisen raikas kasvovesi viimeistelee kasvojen ihon puhdistuksen aamuin illoin. Kosteuttava ja raikastava kasvovesi ei sisällä alkoholia, vaan on pullollaan luonnon raikkaimpia ainesosia!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Kasvovesi, Ecocert Cosmos organic tuo kasvojen iholle luonnollista raikkautta. Kasvovesi puhdistaa ja raikastaa ihon puhdistuksen jälkeen ja tekee siitä vastaanottavaisemman muille ihonhoitotuotteille.

Kasvovesi sisältää muun muassa appelsiininkukkavettä, joka tukee ihon luonnollista kimmoisuutta ja ihokudosten hyvinvointia sekä auttaa pienentämään ihohuokosia. Koivunmahla ja betaiini hoitavat ihoa ja lakkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka on iholle tärkeä antioksidantti.

Sammalet ovat erittäin sitkeitä ja sopeutumiskykyisiä. Kasvovesi sisältää sammalesta kehitettyä MossCellTec™ -aktiivia, joka hyödyntää sammalten parhaita ominaisuuksia. Tämä innovatiivinen ainesosa parantaa ihon kosteustasapainoa sekä kesähelteillä että talvipakkasilla. Se auttaa ihoa säilymään nuorekkaana ja kimmoisana, ja vahvistaa jopa ihon vastustuskykyä.

Alkoholittomassa Kasvovedessä on kevyt luonnollinen kukkaistuoksu, joka tulee tuotteen raaka-aineista. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita.

Tuote on vegaaninen.

Ecocert Cosmos -sertifioidun tuotteen ainesosista 99,3 % on luonnollista alkuperää ja 21,3 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistuksen viimeistelyyn ja hoitoon.
Käyttöohje
Pyyhi kasvojen iho kevyesti kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä
Sertifikaatti

Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Betula Pendula Sap, Glycerin, Betaine, Isomalt, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phytol, Dextrin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hei Anna, Nature Puhdistusgeeli on poistunut valikoimistamme.

Minne on kadonnut Nature kasvojen puhdistusgeeli??????

Riittoisa ja toimiva. Huippua, ettei tässä ole alkoholia! Tuoksu on ehkä aiempaan versioon verrattuna raaka-ainemaisempi, mutta ei haittaa käyttöä.

Ostin tämän ja "vesi" aika geelimäistä. Pitääkö olla geelimäistä?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä kasvovesi ensimmäiseksi tuotteeksi kasvojen puhdistuksen jälkeen! Tylsää, että arvosteluja on verkkokaupan uudistuksessa lennellyt sinne tänne sekaisin eikä niitä ole korjattu. Ovat nyt väärien tuotteiden kohdalla, eli arvosteluihin ei voi luottaa. Toki joistakin heti näkee, ettei se voi koskea kyseistä tuotetta. Olen kirjoittanut aiemmin Höyläysvaahdolle tuon "Mies käyttää partavaahtona ja tykkää." Ei tosiaankaan käytä kasvovettä partavaahtona.

Lataa lisää