Sensitive Kasvovoide Extra

4,20 € / 50 ml

Erikoisvoide kuivan ja herkän ihon hoitoon kasvoille. Kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ihoa. Runsasrasvainen voide sisältää glyseriiniä, allantoinia ja bisabololia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Kasvovoide Extra on ollut valikoimassa aiemmin nimellä Sensitive Face Extra. Tuote on saanut uuden designin ja uuden nimen, mutta sen koostumusta ei ole muutettu. 

Sensitive Kasvovoide Extra on kasvojen iholle kehitetty erikoisvoide kuivan ja herkän ihon hoitoon.

Voide kosteuttaa tehokkaasti kasvojen ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ja rasitukselle altistunutta ihoa. Kasvovoide Extra sisältää runsaasti tehokosteuttavaa glyseriiniä. Hoitavien ominaisuuksien vuoksi voide soveltuu erityisesti talvi-ilman aiheuttaman kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon. Kasvovoide Extra on hajustamaton voide, jolle Allergia-, Iho- ja Astmaliiitto on myöntänyt allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Kasvovoidetta voidaan levittää kasvojen kuiville ja rohtuneille alueille tai käyttää koko kasvoilla tavallisen kasvovoiteen tapaan. Voiteen rasvapitoisuus on 25 prosenttia, mikä on enemmän kuin tavallisessa kasvovoiteessa. Paksumpana ja rasvaisempana voiteena Kasvovoide Extra kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia. Kasvovoide Extra on pakattu käytännölliseen 50 millilitran pakkaukseen, joka on helppo pitää mukana.

Tarkoitus
Kasvojen kuivien kohtien hoitoon ja kosteutukseen.
Käyttöohje
Levitä kasvojen kuiviin kohtiin.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Phenoxyethanol, Acetylated Lanolin Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kokeilen välillä muita tuotteita, mutta palaan aina tähän. Tarpeeksi rasvainen ja naama pysyy kunnossa sekä itselläni että lapsilla. Eikä haise! Kun tulen suihkusta, iho alkaa välittömästi kiristyä ja tulee punaisia läikkiä, mutta levitän tätä ja iho on hetkessä taas pehmeä, joustava ja tasaisen värinen.

Tämä uusi Face Extra ei sovi lievälle couperosa-iholleni, mutta edellinen (valkoinen tuubi) sopi. Iho alkaa punoittamaan, kihelmöimään ja kiristämään.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Rauhoittaa kasvojeni ihon täydellisesti, mietin vain kuinka sopii pitkäaikaisessa käytössä lievälle couperosa iholle? Onko kokemuksia? Pelkään ihoni alkavan taas punoittaa!

Talvikasvojen pelastus!

Minulla on todella kuiva iho, mutta tämä tuote oli aivan liian paksua tatinaa kasvoilleni. Jätti paksun kalvomaisen kerroksen ihon pinnalle, joka ei imeytynyt edes yön aikana ihoon. Tukki ihohuokoset. Tuote on niin paksua, että sitä on hankala puristaa jopa tuubista ulos. Sotkee myös hiukset, jotka liimautuvat kasvojen ihoon kiinni.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml