Sensitive Kasvovoide Extra
4,20 € / 50 ml

Erikoisvoide kuivan ja herkän ihon hoitoon kasvoille. Kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ihoa. Runsasrasvainen voide sisältää glyseriiniä, allantoinia ja bisabololia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Kasvovoide Extra on ollut valikoimassa aiemmin nimellä Sensitive Face Extra. Tuote on saanut uuden designin ja uuden nimen, mutta sen koostumusta ei ole muutettu. 

Sensitive Kasvovoide Extra on kasvojen iholle kehitetty erikoisvoide kuivan ja herkän ihon hoitoon.

Voide kosteuttaa tehokkaasti kasvojen ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ja rasitukselle altistunutta ihoa. Kasvovoide Extra sisältää runsaasti tehokosteuttavaa glyseriiniä. Hoitavien ominaisuuksien vuoksi voide soveltuu erityisesti talvi-ilman aiheuttaman kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon. Kasvovoide Extra on hajustamaton voide, jolle Allergia-, Iho- ja Astmaliiitto on myöntänyt allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Kasvovoidetta voidaan levittää kasvojen kuiville ja rohtuneille alueille tai käyttää koko kasvoilla tavallisen kasvovoiteen tapaan. Voiteen rasvapitoisuus on 25 prosenttia, mikä on enemmän kuin tavallisessa kasvovoiteessa. Paksumpana ja rasvaisempana voiteena Kasvovoide Extra kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia. Kasvovoide Extra on pakattu käytännölliseen 50 millilitran pakkaukseen, joka on helppo pitää mukana.

Tarkoitus
Kasvojen kuivien kohtien hoitoon ja kosteutukseen.
Käyttöohje
Levitä kasvojen kuiviin kohtiin.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Phenoxyethanol, Acetylated Lanolin Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

On tosiaan liian tumma koko vuoden käyttöön. Itse pystyin käyttämään tuotetta ainoastaan nyt heinäkuussa päivettyneenä. Sinänsä kiva koostumus ja mukava puuteri.

Minulla on todella kuiva iho, mutta tämä tuote oli aivan liian paksua tatinaa kasvoilleni. Jätti paksun kalvomaisen kerroksen ihon pinnalle, joka ei imeytynyt edes yön aikana ihoon. Tukki ihohuokoset. Tuote on niin paksua, että sitä on hankala puristaa jopa tuubista ulos. Sotkee myös hiukset, jotka liimautuvat kasvojen ihoon kiinni.

Minulla on ollut tuotetta nimellä Sensitive Face Extra, mutta en pystynyt käyttämään sitä ummehtuneen hajun takia. Jalkoihin ehkä olisi voinut käyttää... Annoin sen eteenpäin.

Tämä joka tilaukseeni mukaan! Huipputuote kasvoille.

Loistotuote kuivalle talvi-iholle, suosittelen!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Suojaava päivävoide SPF 30

Hinta 9,90 € / 50 ml

Teho Päivävoide

9,20 € / 50 ml

Vitamin E Kasvovoide

7,60 € / 50 ml