loader
series logo

Kasvosuihke

5,90 € / 50 ml

Kasvosuihke on ihon raikas herättäjä ja pikakosteuttaja. Suihkauta aamulla puhdistetulle iholle tai virkistä kasvojen ihoa päivän mittaan. Raikas tuoksu piristää myös mieltä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Dermosil Kasvosuihke herättää kasvot raikkaasti uuteen päivään. Suihke kosteuttaa ja tuo miellyttävän, aavistuksen viilentävän tunteen iholle. Suihke sopii erityisen hyvin väsyneelle, samealle ja elottomalle iholle.

Suihke on pikaisten aamurutiinien ykköstuote, sillä suihke kosteuttaa ja virkistää kasvojen ihon nopeasti ja vaivattomasti ja raikas tuoksu piristää myös mieltä. Jos kasvojen iho tuntuu päivän aikana kuivalta ja kiristävältä, kasvosuihketta voi suihkauttaa tuomaan kosteutta ja raikkautta iholle aina kun se tuntuu tarpeelliselta. Se on täydellinen virkistäjä esimerkiksi paljon näyttöpäätteen ääressä istuvan iholle. Suihke on erittäin hienojakoista, joten se ei tahraa ja sitä voi suihkauttaa myös meikin päälle.

Kasvosuihke sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä, hyaluronihappoa sekä sakkarideja, jotka ovat ihon luontaisia kosteuttajia. Suihke sisältää magnesiumin, sinkin ja kuparin mineraalisekoitusta, joka antaa iholle lisää energiaa, elinvoimaa ja suojaa vapailta radikaaleilta. 

Aito sitruunavesi tuo suihkeeseen luonnollista raikkautta. Tuotteessa on kevyt ja raikkaan hedelmäinen tuoksu.

Kasvosuihke täydentää päivittäisiä ihonhoitorutiineja ja sopii käytettäväksi yhdessä muiden Dermosil-ihonhoitotuotteiden kanssa. Se on mainio kumppani esimerkiksi Skin Solutions -sarjan Puhdistusvaahdolle (3824), Anti-Stress seerumille (3791) ja suosikkipäivävoiteellesi.

Kasvosuihke on vegaaninen tuote.

Tarkoitus
Kosteuttava ja virkistävä suihke kasvojen iholle.
Käyttöohje
Puhdista ja kuivaa kasvojen iho. Suihkauta pullosta sopivalla etäisyydellä kasvoista ja anna hienojakoisen suihkeen laskeutua iholle.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Polysorbate 20, Propanediol, Citrus Limon Fruit Water, Alcohol Denat., Sodium Lactate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Menthyl Lactate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid, Allantoin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Limonene, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Copper Gluconate, Geraniol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Konseptina kivan kevyt tuote esim kesällä käyttää. Valitettavasti hieman liian imelä tuoksu omaan nenään ja kasvoni reagoivat hetkellisesti kevyellä kuumotuksella suihkeeseen.

Ihanaa suihkaista tätä suloista tuotetta aamulla kasvoille! Aamu alkaa hymyillen!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kasvojeni iholle ei yleensä mikään sovi, mutta tämä sopii! Ihana tuote, varsinkin aamulla kasvojenpesun jälkeen, herättää ihanasti. Loistotuote! :)

Aivan ihana, tätä suihkii mielellään kasvoille ja sopii tosiaan meikatuillekin kasvoille virkistämään.

Ihanan rakas suihke ja suloinen mieto tuoksu (vaikka olen tuoksuherkkä, mutta tämä on todella ihana tuoksu) ehdottomasti jatkoon.

Lataa lisää